شما تا چه سقفی می خوای هزینه کنه
بنده به شخصه که می خواستم یه سیستمی بخرم که هرینش زیاد نباشه و از پس بازی ها روز بر بیاد 4500 میلیون خرج کردم
البته بگم این مبلغ فقط صرف قطعات داخلی کیس شد نه چیز دیگه
حالا شما چی
چه مبلغی هزینه می کنی
ارزانترین سیستمی که از عهده اجرای بازی ها بر بیاد چی میشه خرید؟ مانیتور که فکر می کنم 19 یا حداکثر 20 اینج باید بردارم. کی برد و ماوس و اسپیکر رو هم حساب نکنید. ولی طوری باشه که تو نصب بازی های روز به مشکل بر نخوره.
|
شما تا چه سقفی می خوای هزینه کنه
بنده به شخصه که می خواستم یه سیستمی بخرم که هرینش زیاد نباشه و از پس بازی ها روز بر بیاد 4500 میلیون خرج کردم
البته بگم این مبلغ فقط صرف قطعات داخلی کیس شد نه چیز دیگه
حالا شما چی
چه مبلغی هزینه می کنی
اصلا" سئوال من هم همین هست. می خواهم بدونم مثلا" برای سیستمی که مانیتورش 19 اینج هست حداقل گرافیک، رم و CPU چقدر باید باشه تا بازی های روز رو بتونه بدون مشکل اجرا کنه. مثلا" آیا یک سیستم کامل رو میشه با 1.500.000 تومان جمع کرد که حداقل شرایط رو برای اجرای بازی داشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david17830 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
بنظرم پردازنده 3670k amd به قیمت حدود 280 تومان یکی از بهترین گزینه ها برای سیستم مورد نظر شماست
یه بررسی بکنید اگر براتون جالب بود در مورد ما بقی قطعات هم صحبت میکنیم
نیما جان اون پردازنده که درمورد صحبت کردیم و به نتیجه رسیدیم برای بازی خوب داره جواب میده الان دوستان دارن با همون پردازنده دوتا2 رو با حداکثر جزیات رو 7 اجرا میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم برای ایشون هم همون 3670 مناسب باشه :)
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
سلام
سوكت fM1 هم خنك هم سريعه ونسبت به قيمتش عاليه
اگه نظرتون رو iNTEL هست بايد حداقل 2000000 ميليون هزينه بفرماييد
*MoJtAbA* (12-08-13)
|
برای Game میتونی با حداکثر 2.000.000 جمعش کنی و حتی اگر AMD بگیری که تا 1.500.000 هم میتونی ، CPU که در حد متوسط(مثلا 3220 با قیمت حدود 400.000 یا حتی 3210) چون خیلی هم مهم نیست و بیشتر هزینه رو بزار روی گرافیک و رم مثلا 7770 که حدود 550.000 تومان و 2 تا رم 4gb با مادربورد H77-DS3H :)
اگر ممکنه بقیه قطعات رو هم بفرمایید. مادربرد؟ کارت گرافیک؟ رم؟ پاور؟ و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی با پلتفرم ندارم اینتل و ای.ام.دی برام مهم نیست. مهم اینه که با حداقل قیمت بشه یک سیستم جمع کرد که از عهده ی بازی های روز در حد استاندارد بر بیاد. مانیتور رو هم 19 یا حداکثر 20 می خوام بر دارم.
ممنون می شم اگه پیشنهادتون رو تو پلتفرم ای.ام.دی هم بفرمایید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avj_GBT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سيستم پيشنهادي
:
ram 2*2gb ddr3 1333 Gell يا Corssair
Hard Seagate 500Gb Baraccoda 7200
Vga Gt630 1gb ddr5-Asus
Power Gp-430 a-eu Green
D.v.Drw Asus Green 24XRw
Maiboard Asrock a55 pro3 -a75-pro4/mvp
Case Green Md121
در ضمن اين اطمينان رو بهتون بدم اگه اينتل بخوايد جمع كنيد بااين قيمت اين Performanc رو بهتون نميده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks