خیر این کیس های قدیمی هست . و برای ساخت سیستم گیمینگ جدید کاربرد ندارند . مناسب سیستم های جمع جور اداری هستند .
صد در درصد کبی لیک
ماجولار هم مشخصه . پاور ماجولا هر تعداد کابلی که نیاز داشته باشی به پاور متصل میکنی . بله گرونتر هستند .
خیر این کیس های قدیمی هست . و برای ساخت سیستم گیمینگ جدید کاربرد ندارند . مناسب سیستم های جمع جور اداری هستند .
صد در درصد کبی لیک
ماجولار هم مشخصه . پاور ماجولا هر تعداد کابلی که نیاز داشته باشی به پاور متصل میکنی . بله گرونتر هستند .
AtrafNET (18-03-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب اصلاً کیسی هست که جمع و جور کوچک مثل کنسول های بازی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون یه اکس باکس 360 از 6 سال پیش دارم ولی دیگه نمی خوام پول جمع کنم کنسول بگیرم می خوام یه جورایی کیسم رو شبیه کنسول کنم بذارم رو میز تلویزیون با دسته ایکس باکس مخصوص PC به صورت بی سیم بازی کنم.
این کیس های حرفه ای گیمینگ که هستش متاسفانه همه شون خیلی بزرگ و هیولا هستن یه چیزی در حد کوچک مثل همینی که لینک دادم جدید نیست؟
اینطور کیس ها عموما برای مادربرد itx هستند . یک مدل کولر مستر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AtrafNET (18-03-17)
کاربر شهرسختافزار
یعنی مادربورد ITX تو ایران نیست؟ آخه کلی تو دیجی کالا و لیون کامپیوتر گشتم فقط ATX و microATX داشتن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه اون یه مدل کولر مستر رو مدلش رو بگید؟ حتماً اونم تو ایران نیست درسته؟
بردهایی که مدلشون i هست . مینی itx هستند مثلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل MSI B250I GAMING PRO AC
- - - Updated - - -
این هم کیس مناسببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Elite 110
AtrafNET (18-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks