می خوام تو محدوده زیر 1 میلیون باشه مثلاً اگه بشه با 600 - 700 تومان نشه هم نهایت تا 800 - 900 تومان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسارتاً 512 هزار تومان فقط برای کیس؟ حالا خوبه گفتم ارزون می خوام.
کیس از نظر من جمع و جور و کوچک باشه بهتره همچنین با برند ایرانی GREEN هم مشکلی ندارم.
بعد رم می خوام صرفاً DDR4 باشه حتی 4 گیگ هم به نظرم کافیه و رم حرفه ای نمی خوام.
با توجه به اینکه منظورم از ارتقاء در آینده فقط ارتقاء پردازنده بوده و کارت گرافیک به نظرم همینی که دارم خوبه و گیمر حرفه ای هم نیستم به نظرم 650 وات پاور هدر دادن هزینه است.
درباره سی پی یو هم الان دیجی کالا رو نگاه کردم یه Celeron G3900 هم بود 137 تومان به نظرتون بین این Celeron و Pentium تفاوت زیادی هست؟
حداقل نسبت به پردازنده فعلی i3 2100 از نسل دوم SandyBridge با این Celeron G3900 از نسل 6 آیا تفاوت فاحشی هست؟

Bookmarks