سلام
لطفآ قیمت روز هاردهای IDE با ظرفیت های 60 و 80 و 120 با مارک های مختلف رو بگید. نو یا دسته دوم مهم نیست.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
لطفآ قیمت روز هاردهای IDE با ظرفیت های 60 و 80 و 120 با مارک های مختلف رو بگید. نو یا دسته دوم مهم نیست.
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
ehsan_67 (04-02-13), mehrdad_ab (04-02-13), Rezasam1 (08-02-13)
کاربر شهرسختافزار
قیمت مارک های مختلف فرق نداره؟
جایی نمی شناسین از این هارد ها بفروشن؟
کاربر شهرسختافزار
ehsan_67 (05-02-13), life24 (04-02-13), mehrdad_ab (05-02-13), Rezasam1 (08-02-13), sobhan4752 (05-02-13)
کاربر شهرسختافزار
چطور میشه فهمید هارد کاملآ سالمه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هاردی که بدسکتور داره رو میخرن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ehsan_67 در تاریخ 06-02-13 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
با توجه به وضیعت بازار من دیروز 160 نو رو خریدم 105 هارد 20gbهم بود 45 هزار تومان
کاربر شهرسختافزار
چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 گیگ 45 تومن؟ چه خبره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از یه خدمات کامپیوتری قیمت کردم 80 گیگو می گفت 45 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (06-02-13)
کاربر شهرسختافزار
جدی میگم وضعیت بازار کامپیوتر خیلی خرابه -500 gb
213 هزار تومان ناقابل خودم دیروز یه cpu 3.4 intel گرفتم 100 هزار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرش چی میشه !!!!!!|برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من 160 IDE رو 115 خرید کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks