سلام دوستان

من یه سیستم می خوام تا قیمت 600.000 تومان (یا کمی بیشتر)
قطعات مورد نیاز : سی پی یو ، کارت گرافیک ، مادر برد و رم (هارد دارم)
سی پی یو حتما AMD (چهار هسته ای یا بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و کارت گرافیک حتما ATI ترجیحا سری HD5000
مادربرد هم مادر بردی باشه که بتونه از حداکثر توان سی پی یو و کارت های گرافیکی پیشنهادیتون استفاده کنه و ترجیحا USB 3.0 رو پشتیبانی کنه
موارد استفاده من هم از این سیستم کار با نرم افزارهای سه بعدی مثل 3dmax و blender و نرم افزارهای edit مثل edius و نرم افزارهای جلوه های ویژه مثل after effects , fusion و ...
درضمن از دو سیستم عامل kubuntu و win7 استفاده می کنم که هردو 64 بیتی هستن در نتیجه از 6 گیگ رم یا بالاتر استفاده می کنم (پس مادربرد باید ساپورت کنه !)
شرمنده یک مورد دیگه هم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می خوام طوری باشه که بتونم حداقل بازی های حال حاضر و آینده رو روش اجرا کنم البته زیاد اهل بازی نیستم ولی بعضی اوقات لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت از 600 هم بالاتر شد مشکلی نداره ، بی زحمت شما قطعات پیشنهادی و حدود قیمتشون رو بفرمایید تا من یه نتیجه گیری کلی بکنم

شرمنده خیلی زیاد شد ، پیشاپیش از کمکتون صمیمانه سپاسگزارم

موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید