The-Joker (10-12-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام.میشه لطفن نظرتون رو در مورد این دوتا سیستم بفرمایید و یه مقایسه ای بکنید:
سوکت FM1 :
MB:A75A-G35
CPU:A6-3670
اگه این سیستم رو ببندم، با توجه به اینکه گیمر نیستم، گرافیک نمیخرم و این یعنی دست کم 150تومن هزینه کمتر
سوکتAM3:
MB:870A-G54
CPU:FX 4170
این سیستم دوم، مثل اینکه پردازنده بسیار قوی تری داره.ولی دوتا مشکل هست.یکی اینکه این مین نیاز به گرافیک داره و دوم اینکه من شنیدم سوکت FM1 کارایی بهتری داره.اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.مرسی
The-Joker (10-12-12)
|
|
سلام عزیز دل .
ببین عزیز ، جفت سوکت ها از رده خارج شده و الان سوکت FM2 هستش و سوکت FM1 دیگه تولید نمیشه .
در مورد سوکت AM3 هم ، باید بگم از رده خارج شده و دیگه سی پی یو براش تولید نمیشه ، اما اگه سوکت AM3+ باشه خیلی بهتره و آینده نگرانه تره ، چون هنوز براش سی پی یو تولید میشه .
در مورد بهتر بودن سوکت FM1 هم ، اینه که سوکت FM1 با فرکانس رم خیلی نیاز داره و هر چی فرکانس رم بالاتر باشه در بازی ها و برنامه های مختلف فریم بیشتری می گیرید ، مثلآ کارایی یه رم با فرکانس 1333 با کارایی یه رم با فرکانس 1600 فرق می کنه .
دوست عزیز اگر شما بازی نمی کنید ، همون سیستم اولی که APU داره رو انتخاب کنید و بقیه پول کارت گرافیک رو رویه چیزای دیگه خرج کنید .
اگر سیستم دوم رو می خوایم انتخاب کنید ، بهتره که سوکتش AM3+ باشه که آینده نگرانه تره .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
amir3071 (10-12-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنماییتون.سوکت دومی اتفاقن AM3+ هست.خب دلیل اینکه این دوتا پردازنده تقریبن تو یه قیمت هستن ولی دومی خیلی قویتر هست چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4170:4.2G - 12M - 4CORE PRICE:275
A6-3670:2.7G - 4M-4CORE PRICE:290
در ضمن اگه ممکنه در موردAPU , Level 2 cache size هم یه توضیحی بدید
The-Joker (10-12-12)
خواهش می کنم .
عزیز دل ، قدرت پردازنده ها رو که از روی قیمتشون تعیین نمی کنن .
دلیل اینکه دومی قویتر از اولی هستش فرکانس سی پی یو هستش ، سی پی یو دومی فرکانس هر هستش 4.2 هستش ، در صورتی که اولی فرکانس هر هستش 2.7 هستش ، و همونطور که می دونید هر چی فرکانس سی پی یو بالاتر باشه ، قدرت سی پی یو بیشتره و وقتی که اورکلاک می کنن ، فرکانس سی پی یو می ره بالا و قدرتش بیشتر میشه .
کش سطح دو هم یه حافظه هستش که برای ذخیره سازی اطلاعات قبلآ استفاده شدس ، اطلاعات درون کش ذخیره میشه و بعدآ که مثلآ شما همون فایل یا چیزی که قبلآ در کش ذخیره شده رو باز می کنید ، چون این فایل قبلآ در کش ذخیره شده ، سرعت دسترسی بهش خیلی سریعتر از وقتی هستش که ذخیره نشده باشه .
همچنین سرعت کش سطح دو نسبت به سرعت کش سطح 1 کمتره ، اما نسبت به کش سطح 1 خیلی بزرگتره .
تمامی اطلاعات که از کش سطح 2 درخواست میشه ، قبلآ در کش سطح 1 ذخیره شده .
کش سطح 2 رو در درون هسته ی سی پی یو یا رویه Die Cache سی پی یو نصب می کنن . ( البته در بعضی از مدل ها )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط The-Joker در تاریخ 10-12-12 انجام شده است
alksdj (12-12-12), Over_Cracker (11-12-12)
کاربر شهرسختافزار
مرسی.البته منم قیمتا رو دادم که نزدیک بودن قیمت ها رو نشون بدم و اونقدم که فرمودید چرتکه باز نیستم!! منظورم از دومین سی پی یو اگه اون سوالمو ببینید AM3 هست و سوالمم همینه که چرا AM3 با این فرکانس بالاتر، قیمتی حدود اون FM1 داره.به هر حال ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (11-12-12)
دوست عزیز بنده قلت بکنم همچین جسارتی بکنم ، من کی گفتم که شما چرتکه باز هستید ، اگر منظور من رو بد متوجه شدید ، خیلی خیلی ببخشید ، بنده قصد جسارت نداشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir3071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks