بله آقا شهریار. چیزی که شما می فرمایید، درسته. اما ظرفیت، فرهنگ لازم و بسترش فراهم نیست در بین کلاً ما ایرانی ها!
لذا تا نتونیم این سه مورد رو بین خودمون جا بندازیم، عملاً در گفتگو با طرفین ناموفق یا به اصطلاح "باخت-باخت" هستیم! هر چند اینجا بحث فنی هست. اصلاً رقابت برد و باختی معنا نداره. مثال میزنم صرفاً.
ضمناً جناب AMD>INTEL؛ 80 پلاس در 6 سطح هست! 80 پلاس پلاتینیوم و 80 پلاس تیتانیوم (بیش از 96%) هم هستن!
در پایان چون علاقه ای به طولانی کردن بحث ندارم، نظر بنده همچنان و بدون تغییر بر همون سیستمی هست که در پست دوم ارائه دادم.
هر کسی از جمله آقا نیما نظری مخالف دارن، می بایست سیستم در قالب جداگانه طبق نظر و دیدگاه خودشون ارائه بدن برای استارتر عزیز.
چون سیستم پیشنهادی اینجانب از حیث فنی هرگز دچار مشکل یا ناسازگاری نیست. کسی نمی تونه با دامن زدن به بحث های حاشیه ای، ایراد و اشکالی از سیستم بگیره. فقط در مورد دو کاناله بودن رم اختلاف نظر موقت وجود داره که دلیلش رو چند بار در طی پست های قبل عنوان کردم و بنا به همون دلایل هم در لیست خود، به حالت دو کاناله تغییر نخواهم داد. چون به زودی ماژول 8 گیگ دوم به اون سیستم اضافه خواهد گردید. با دیدگاه شما که حداقل رم می بایست برای رندرینگ 16 گیگ باشه، کاملاً موافقم. اما بودجه نرسید متاسفانه! البته خرید رم با فرکانس 1600 + ایجاد تغییراتی در لیست، میشه 16 گیگ رم در لیست قرار داد.
در مورد اینکه حتماً نمی بایست 2400 هم باشه، موافقم. می تونه فرکانس پایین تر هم باشه. اما با اون چیپست، 1600 مخالفم. (نظر شخصی)
فقط بین دوستان اختلاف نظر در انتخاب وجود داره که نظر هر شخصی محترم هست و از اینکه سیستم جدید در قالب جداگانه از منظر پنجره ی دیدگاه خودشون ارائه بدن، استقبال خواهیم کرد.
هر چند گویا به نظر می رسه استارتر عزیز تاپیک رو رها کرده و شک دارم از اینکه در حال حاضر پیگیر این بحث ها باشه!
از شما تشکر می کنم که به بحث ورود کردین و شخصاً اظهارات غلط یا صحیح دوستان رو زیر نظر گرفتین.
امیدوارم عدالت در بین همگی از دیدگاه شما برقرار باشه. چون جسارتاً احساس کردم در حق بعضی از دوستانی که با جناب نیما مخالف هستن، به گونه ای اجحاف شده.
همانطور که فرمودین شما تست در لابراتوار رو مثل آقا نیما بیشتر از اطلاعات مکتوب توسط کمپانی ها قبول دارین.
اما بنده برعکس دیدگاه شما رو دارم و اطلاعات مکتوب ارائه شده از سوی کمپانی ها برام سند قابل استناد هست؛ بدون اینکه به شرکت های بزرگ دنیا بخوام اتهام تبلیغات مبتنی بر در نظر گرفتن منافع شخصی شرکت مربوطه رو بزنم. چون تست ها در لابراتوار توسط اشخاص مختلف، بعضاً دیده شده یکسان نیست و حتی اختلاف فاحش داره!
مثل نمونه ی تست کارت Asus GTX 770 که براتون در پی ام گفتم! معضل دمای بالای این کارت گرافیک در کشور ما اثبات شده اس. حال اینکه در سایت های بزرگ دنیا از جمله تچ آپ پاور، دقیقاً عکس این نتیجه ی تست گرفته شده در کشور ما رو اثبات می کنه!
فقط اینکه هیچکدام از دو شیوه ی در پیش گرفته شده از سوی ماها غلط یا اشتباه نیست به نظرم. صرفاً دو راه جداگانه هست که خوشبختانه هر دو راه، کاربر رو به مقصد معین و مطلوب می رسونه.
Bookmarks