فرمایشات شما متین آقا شهریار.
اما به نظرم این همه بحث و جدل نداشت یک موضوع کوچیک!
آقا نیما اگر از اول سیستم مد نظر و پیشنهادی خودشون رو مطرح می کردن، والله تشکر می کردیم و بحثی نمی شد.
من هر وقت ببینم سیستم پیشنهادی از سوی کسی، باب میلم نباشه، هرگز خودم رو درگیر نمی کنم و راه رو برای بحث های طولانی و حاشیه دار، باز نمی کنم.
کما اینکه در این انجمن زیاد دیدم و هیچ تمایلی برای ورود به انتقاد نداشتم که بخوام وقت رو زیاد تلف کنم.
چون واقعاً چیز مهم و ارزش داری نبود! حالا 100 وات بالا یا پایین مطمئناً دردی رو دوا نخواهد کرد. نه به سود بنده ی نوعی هست. نه به سود شخص مقابل. اما مطمئناً 100 وات بیشتر، به ضرر خریدار هرگز نخواهد بود!
در مورد رم دو کاناله هم قطعاً همینطوره! بر منکرش لعنت. اما در آینده قطعاً توسط کاربر فرمودن اضافه خواهد شد. پس جای نگرانی نیست و بنده کاملاً به این موضوع واقف بودم! وگرنه دلیلی بر خرید رم تک کاناله وجود نخواهد داشت!
بنده اگر می دونستم چنین بحث عظیمی قرار بود شکل بگیره، هرگز خودم رو درگیر این تاپیک نمی کردم و دوستان و سایر اساتید دیدگاهشون رو بیان می کردن، خوشحال می شدیم.
چون همیشه در زندگیم تابع نظم و آرامش بودم و از بحث های حاشیه ای، جوسازی و شلوغ کردن بیزارم! معتقدم هر کاری می بایست در آرامش خاطر و روان انجام بشه. جسارتاً اینجا که بازار روز نیست هر کسی بیاد داد و بی داد کنه و حرف خودشی رو به کرسی بنشونه. یه مکان عمومی و البته تخصصیه که به نظرم هر کسی باید نظر خودش رو بده و بره و تصمیم نهایی رو به عهده ی کاربر نهایی بذاره. چون هیچکدوم از ماها در جایگاهی قرار نداریم بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. اگر بحثی هم وجود داره، در راستای دفاع از اظهارات خودمون هست.
Bookmarks