والا من هيچ گونه اطلاعات آكادميك در زمينه ى كامپيوتر، الكترونيك و يا IT ندارم. جرات هم نميكنم حتى به بحث در اين موارد به صورت علمى بپردازم چون ميدونم همون پله ى اول كم ميارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها بحث من چيزى بود كه در موتور محاسبه گر Outervision عيان است - و اون عدم وجود محدوديت براى تعيين حداكثر توان لازم مصرفى پاوره. - كف داريم - اما سقف نداريم.
در مورد توان سيستم هاى امروزى، صحبت شما متين، هرچه علم و فن آورى ها پيشرفت ميكنند، مصرف كاهش پيدا ميكنه، و قدرت افزايش پيدا ميكنه. فقط در مورد نسل خانواده ى هسول شركت اينتل خيلى پايبند اين مسئله نبوده، و مصرف پردازنده هاى هسول حتى از نسل آيوى بريج هم بيشتر شده، از طرف ديگه، چون سيستم براى اووركلاك آماده ميشه، گمون نكنم مخالف قدرت بيشتر پاور باشيد تا هنگام لود راحت تر سيستم رو تغذيه كنه.
از ديدگاه مصرف كارت گرافيك پيشنهاد شده هم همانطور كه در سايت گيگابايت عنوان شده - حداقل يك پاور 500 واتى برايش لازم است - بازهم وارد بحث فنى نميشم چون حتى اگر از نظر فنى ثابت بشه كه يك پاور ضعيفتر هم ميتواند كارت گرافيك مربوطه را ساپورت كند، منطق حكم ميكند اصل را بر صحبت و پيشنهاد توليد كننده ى قطعه قرار بديم.
خودتون مطلع هستيد تنها در نسل هسول حالت C6 و C7 خاصى در نظر گرفته شده كه فقط برخى پاور ها قادر به پشتيبانى از اون هستند. پاورهاى سرى OC گرين و اغلب پاورهاى انرمكس ميتوانند از اين حالات پشتيبانى كنند، پس اگر پاور مربوطه Haswell Certified باشه، از ديد من به عنوان كاربر آماتور، نبايد نگرانى خاصى هم براى اوقات بيكارى سيستمم مطرح باشه. حالا 200 وات هم توان پاورم بيشتر باشه چه باك؟ ;)
تازه اگر هم Haswell Certified نباشه، ميشه برخى از اين حالات C پردازنده رو داخل مينبرد خاموش كرد تا مشكلى بوجود نياد.
بازهم ميگم، من فقط نظرم رو گفتم و ممكنه هم اشتباه باشه، اما فعلا" منبع موثقى در اينترنت پيدا نكردم كه محدوديتى براى تعيين پاور قويتر براى يك سيستم در نظر بگيره، بخصوص اينكه پاور خروجى خودش رو بر اساس نياز سيستم ريگلاژ ميكنه، و هرچقدر سيستم نياز داشته باشه توان مورد نظر رو طبق مشخصاتش فراهم ميكنه. نيروى كم بخواد، نيروى كم در اختيارش قرار ميده، نيروى بيشترى بخواد، نيروى بيشترى تا سقف امكاناتش در اختيارش قرار ميده.
نيما جان، به شخصه خودم از كسانى هستم كه از ضعيف بودن پاور ضرر هاى زيادى ديدم. سر يك سيستم گرافيك، مينبرد و هاردم رو از دست دادم. ميگن مارگزيده از ريسمان سفيد و سياه ميترسه، اونقدرى چشمم ترسيده كه حاضر نيستم از پاور كم بگذارم.

Bookmarks