آره دقیق حق با تو هه اوستا حسامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر منم باید همه ی ملاک ها در نظر گرفته شه حتی اگه طرف ، طبق بودجه و درخاست کاربر ، در نظر عموم ، یه قطعه ای مثل مادربرد رو بهتر پیشنهاد بده که در ظاهر شاید هیچ فایده ای براش نداشته باشه و حتی شاید بضی های دیگه ، با در نظر گرفتن قطعاتی مثل مادربرد در سطح پایین تر ، قطعات دیگه ای مثل cpu و گرافیک و ... بالاتری پیشنهاد بدن اما مطمئنا طرف تو طولانی مدت ، متوجه ی تفاوت محسوس کارایی این دو سیستم میشه . مثل خود من . 9 سال پیش که هیچ اطلاعاتی از کامپیوتر نداشتم ، عزیزی برام سیستم بست که من هنوز که هنوزه قطعات اصلی شو دس نزدم (میانگین روزی 8 ساعت کاری) و واقعا هنوزم ازش ممنونم
مسئله ی دیگه ای که منو بد جور عذاب میده ، اینه که بضی ها ، اصلا کیفیت قطعه براشون مهم نیست (منظورم اصلا تو نیستی گلپسرها) واسه همین باعث کاهش بودجه میشه و قطعات قدرتمندتر ، طرف فک میکنه مثلا چی پیشنهاد داد یا اینکه این قد رو برند یه قطعه فرعی تعصب وجود داره ، رو افزایش کیفیت قطعات اصلی توجه وجود نداره
گلپسر ، من نمیخام تو این قضیه طرف کس خاصی رو بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم هم افراط و هم تفریط شد
درسته کمبود توان پاور ، مشکلاتی رو بودجود میاره (هنگی و کار کرد بد قطعات و ...) ، اما خیلی گنده اش کردی این قضیه رو
یه جوری میگی پاور شوخی با کسی نداره که انگار پاور همون درجا که کم بیاره ، هم هیش کی نمیفهمه و هم همون لحظه ی اول یا در دفعات دیگه میزنه تمام قطعات رو میسوزونه . انگار سوئیت های امنیتی مثل فیوز و ... نداره
در مقابل کاهش کارایی (بعد از مدت زمانی کارکرد پاور) هم که چن واتی بیشتر پیشنهاد میشه که خودتم میدونی و نرم افزارای محاسبه ی توان هم فک نکنم این جور موارد رو هم در نظر نگیرن
طبق محاسبه ی نرم افزار گرین ، این سیستم ، عدل مصرفش 530 واته که پاور 600 (برا غیر اورکلاک و ...) پیشنهاد میشه که خوبه

Bookmarks