AliScan (29-04-14), iranch (29-04-14), life24 (29-04-14), M A H R A D (29-04-14), mehrdad_ab (30-04-14), Shahryar (01-05-14), SOHR@B (30-04-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی نت به تعداد بسیار زیادی رویو برای کارت 760 وجود داره شما یکیشو پیدا کن که کل سیستم بیشتر از 400 وات مصرف داشته
شما فرمودید یک مثال بیار منم آوردم
مصرف قطعات سیستم پیشنهادی شما قطعا بیشتر از مصرف قطعات استفاده شده در این تست نیست
اینکه توی این تست از یک پاور 1200 واتی و پردازنده 3960 استفاده شده به دلیل اینه که در آینده بتوانند با همین قطعات محصولات آینده را تست کرده و مقایسه کنند
این یک قانون کلیه که در لابراتوارهای تست همیشه یک سری قطعات ثابت برای تست مثلا گرافیک وجود داره
خود شما دارید میگید سایت مرجع پاور 500 واتی پیشنهاد داده مصرف هم که توی این تستها زیر 400 واته و باز خود شما در پستهای قبلی فرمودید 100 وات پاور را قویتر از مصرف بگیرید
پس با یه حساب ساده 400+100=500 خوب منم گفتم 500 نه 600 حالا شما با چی درگیری داری که میخوای الا بلا بگی پاور باید 750 وات باشه . خداوکیلی عجب گیری کردیم نصف شبی از دست شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت nvidia میگه 500 وات پاور برای سیستم کافیه رویوها میگن مصرف سیستم با سخت افزار پر مصرف تر زیر 400 واته
استاد حسام میفرمایند همگی حرف مفت میزنید پاور باید 750 باشه
AliScan (29-04-14), iranch (29-04-14), life24 (29-04-14), M A H R A D (29-04-14), mehrdad_ab (30-04-14), Shahryar (01-05-14), SOHR@B (30-04-14)
در مورد پاورهای با وات بالا در لابراتورها فرمایشات شما متین و می پذیرم و حقیقتاً به این موضوع دقت نکرده بودم!
شما مدام از پاسخ به سوال بنده طرفه می رید و اطلاعات جانبی و غیرمرتبط ارائه می دید!
در مورد مصرف توان کارت 760 که طبق بنچمارک 300 و خورده ای بود؛ مگر سایت گیگابایت که پاور 500 وات پیشنهاد داده، منظورش این بوده که مصرف اون کارت 500 وات هست؟!!!!!
خیر. منظورش این نبوده که مصرف اون پاور 500 واته! بلکه نوشته شده "حداقل منبع تغذیه مورد نیاز: 500 وات".
اگر به قول شما 300 وات بود، اصلاً لزومی نداشت پاور 500 وات پیشنهاد بده!!! 400 وات هم زیاد بود!! برید تحقیق کنید که چرا کمپانی گیگابایت برای یک کارتی که می گیریم 350 وات مصرف داره، یک پاور 500 وات پیشنهاد میده!!
بنده هیچ کاری به هیچ بنچمارک و سایتی ندارم! گفتم شما ثابت کنید مصرف اون سیستم زیر 400 وات هست، دیگه حرفی باقی نمی مونه!
بنده به مدیریت شما و یکی دو تن از دوستان در اینجا شک دارم!! چون واقعاً اشتباهات بسیار فاحش هست! اولین بار هم نیست! چندمین باره...
بنده شخصاً هیچگونه تمایلی به مدیریت در هیچ انجمنی نداشتم و نخواهم داشت! چند نفر از دوستان اینو گفتن بهم! اما من برای رضای خدا و بعد برای کسب تجربه و اطلاعات بیشتر خودم فعالیت می کنم. هدف دیگه ندارم!
اما حداقل یک مدیر باید از ارائه ی اطلاعات غلط و بی منطق پرهیز کنه!! 4 میلیون سیستم پاور 400-500 وات! مگه سیستم خانگیه عزیز من؟!! 100 ها سایت تست مصرف توان سیستم داریم! لطف کنید به خودتون زحمت بدید در چند تا از این سایت ها، بررسی کنید تا بلکه فرجی شد!!! والله لینک چند تاش رو به شما میدم!!!
http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx
http://www.coolermaster.outervision.com/
http://www.enermax.outervision.com/
http://www.bequiet.com/en/psucalculator/expert
http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en
بازم بدم؟!!
شما فقط وات پاور رو می بینید. همانطور که قبلاً هم گفتم اگر ثابت کنید مصرف اون سیستم زیر 400 وات هست، بنده ی آماده ی رفتن از این انجمن هستم! حتی یک لحظه هم نمی مونم! چون اطلاعات فنی بنده هم در این انجمن زیر سوال خواهد رفت!! واقعاً بعضی از دوستان از سطح پایین ترین انجمن های سطح نت هم اطلاعات سطح پایین تری ارائه میدن و جالبه که بر اطلاعات غلط خود مصر هستن!!! بسیار جای تعجب داره و از روز اول بنده و چند نفر از دوستان بر این موضوع تردید عجیب داشتیم و هنوز هم داریم...
تمامی موارد رو دونه دونه من به آقا شهریار ارجاع دادم. در حال حاضر ایشون سکوت کرده!
- هارد اس اس دی!!
- رندر فارم برای کاربری تحت CPU و البته GPU برای بودجه 6 تومن!!
- پاور 500 وات برای یک کاربری که در آینده قصد ارتقا داره و کاربری سنگین رندرینگ داره با بودجه ی 4 میلیون!
- عدم آشنایی با بهره وری! (بر خلاف چیزی که در امضای شماست!!!)
- بعدی رو خداوند ختم به خیر کند انــــــشــــــالله...!!
بنده دیگه حرفی ندارم...! قضاوت باشه به عهده ی مدیریت کل و سایر دوستان:
در صورت ادامه یافتن این شرایط، رسماً از ارائه ی مشاوره و حضور در این انجمن انصراف میدم!! حداقل اگر اشتباه با من هست، منطقیش اینه که کنار بکشم تا مبادا اطلاعات غلط مخابره کنم و شرمنده ی کاربران در اینجا باشم.
مسئولیت ارائه ی اطلاعات و پیشنهادات غلط هم کاملاً به عهده ی مدیران و سایر مشاورین این انجمن هستن که باید به کاربر پاسخگو باشن!
در وبسایت هم به اشتباه نوشتم که مشاوره در حوزه ی انتخاب بهترین ها رو می دیم! متاسفانه اصلاً سطح مشاوره در این انجمن در جایگاهی قرار نداره که بهترین رو کسی ارائه بده! باید تغییرش بدم!
2 تا لیست پیشنهاد میدن، میشه 20 تا ازش اشتباهات فاحش منطقی بیرون آورد که خودش بحث های طولانی می طلبه که به مشاور مربوطه توجیح کنیم آقا به این دلایل، این قطعه برای ایشون در این سیستم اشکال ایجاد می کنه!
AliScan (29-04-14), AMD>INTEL (29-04-14), M A H R A D (29-04-14), magiteq (29-04-14)
جناب نیما عزیز !
طبق سایت رسمی انویدیا در Spec کارت GTX760 گفته شده که سیستمی با کارت گرافیک 760 حداقل به یک منبع تغذیه 500 وات احتیاج داره !
روی یک سیستم فقط کارت گرافیک وجود داره یعنی ؟!
گفته سایت انویدیا رو قبول ندارید ؟!
حاضرید اگه مشکلی برای سیستم پیشنهادی با پاور کمتر پیش اومد تاوان و هزینه های جبران خرابیشو بدید ؟!
توی تمامی سایت های محاسبه گر توان پارامتر های متععدی رو برای اعمال در نظر می گیرند !
یکی در نظر گرفتن کاهش ظرفیت و از دست رفتن توان اولیه پاور برای مصارف دائمی و 24/7 در مدت زمان زیاد هست که مثلاً گفته شده در سایت محاسبه گر انرمکس برای استفاده دائمی و 24/7 برای مدت بیش از 1 سال به میزان حدود 25-30 درصد در نظرگرفته بشه در نرم افزار محاسبه گر یا اعمال میزان لود سیستم یا مثلاً اعمال اورکلاک !
اینجوری نیست که شما بفرمائید هر قطعه نهایت فلان قدر مصرف داره با هم جمع بزنیم یه چیزی هم اضافه کنیم که بعداً کم نیاره و براساسش پاور پیشنهاد بدیم به یوزر !
مگه بقالیه که بگیم 500 تا نشد 600 تا ؟!!! سیستم کاربر شوخیه ؟!
یه مثال کلی میزنم :
دیشب یه کاربر اومده سیستم ماینینگ براش پاور می خواسته ! برای کراس سه کارت 280X و اورکلاک 4770K تا خرخره با واتر H100 ! میگم چقدر میخوای اور کنی میگه : هنوز CPU نخریدم ولی اگه بگم تا 6 گیگاهرتز که شوخی کردم ولی ریش و قیچی دست خودت !
اومدم بهش میگم شما 4770K رو تا 4.5 برای استفاده 24/7 نهایت می تونی اور کنی و همین میزان رو توی محاسبه پاور براش در نظر گرفتم پی ام داده میگه فقط 4.5 ؟!!!!! کم نیست ؟! میگم مگه میخوای ببری زیر LN2 ؟!
اومدم با خودم گفتم بزار ببینم واتر H100 به تنهایی چقدر مصرف براش میزنه ؟! و چقدر سهم داره توی مصرف کل سیستم ؟! به نظر شما چقدر شد ؟! حداقل 106 وات !!!!
در نهایت پاور رو محاسبه کرد نرم افزار شد حداقل 1188 وات ! من چه پاوری باید بهش پیشنهاد میدادم ؟! آیا بیام چشمم رو روی همه چیز ببندم و بگم پاور 1200 وات فلان برند و فلان مدل برای شما مناسبه بفرمائید خرید کنید خداحافظ شما ؟! یعنی بیام فقط توان رو در نظر بگیرم ؟!
پس استانداردهای بهره وری مثل 80Plus در رده های مختلف از برنز تا پلاتینیوم کشکه ؟! آیا ویژگی های کیفی قطعات مورد استفاده در برخی از سری های پاورها کشکه و تبلیغات ؟!
آیا اینکه گفته میشه سری Revolution XT انرمکس قابلیت 11 سال کار بی وقفه در دمای 40 درجه داره کشکه ؟!
و آیا فقط و فقط و فقط در معرفی پاور باید توان در در نظر گرفت و چشم رو روی همه مسائل دیگه بست ؟!
بگیم این سیستم 600 وات مصرف داره حداکثر بفرما جناب استارتر پاور 600A-HP مناسب شماست و خداحافظ شما بفرمائید خرید کنید !!!
اگر اینطوریه چرا پاور 650 وات سری OC از پاور 700A-HP گرون تره ؟! نکنه گرین دلش خواسته و همینجوری براش قیمت زده ؟!
پاور 1275 گرین چرا از پاور 1300 وات گرین گرون تره ؟! اینم حتماً به مسئولین گرین وحی شده ؟!!!!
آیا در مورد مسئله پاور که بالاتر از نیاز باشه شما هزینه کاربر رو در نظر می گیرید فقط ؟! اگر پاور کم در نظر گرفته بشه یا لب مرز باشه و زیر لود بره و به قطعات آسیب بزنه و کاربر وقتی متوجه بشه که کار از کار گذشته و هزینه بسیار سنگین تری رو بهش وارد کرده که چند برابر اختلاف قیمت دو مدل پاور هست اون وقت چی ؟! کدوم هزینه سنگین تره ؟! کاربر یه قطعه حساس و گرون قیمتش آسیب ببینه و توی بازاری که هیچ ثباتی نداره و به طور اورژانسی باید قطعشو حتی به قیمت گزاف و از سر اجبار تهیه کنه + یک پاور با ظرفیت کمی بالاتر که اگه همون اول این کار رو می کرد هزینه اضافی بهش وارد نمی شد یا همون اول هزینه بیشتری بکنه و یک پاور با توان و بهره وری بالاتر و با در نظر گرفتن برخی آینده نگری ها خرید کنه ؟!
هیچ وقت از بالاتر در نظر گرفتن پاور نسبت به نیاز سیستم کسی ضرر نکرده !
من این حرف رو همیشه میزنم ! شما ممکنه با پاور شوخی کنید و بهش احترام نذارید و کمتر از نیاز یا لب مرز برای سیستم پاور پیشنهاد بدید ولی پاور هرگز با شما شوخی نداره !
و در آخر به عنوان یک مدیر ارشد انجمن که باید بهترین ها رو پیشنهاد بده همیشه و جلوی ریسک های هرچند کوچک رو بگیره در پیشنهادات حامی و به فکر آینده استارتر باشه اینجا من دارم وضع کاملاً متفاوتی رو می بینم !
برخی از اشتباهاتی که در شأن یک مدیر ارشد انجمن هرگز نیست ! البته اطلاعات خوب شما در سایر بخش ها بر کسی پوشیده نیست اما پیشنهاد سیستم واقعاً کار بسیار مشکل تری نسبت به مشاوره در بقیه حوزه هاست !
با عرض پوزش از همه مدیران بزرگوار به ویژه استاد عزیز و مدیریت کل محترم آقا شهریار عزیز اگر عرایضم طولانی شد و با عرض پوزش از استارتر عزیز تاپیک به خاطر انحراف تاپیکشون ! هرچند یک بار این مسائل مطرح شدن و بررسی و برطرف کردن ایراد کار بهتر از این هست که همیشه شاهد این بحث ها باشیم و هیچ اقدامی صورت نگیره !
همگی موفق و پیروز باشید !
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 29-04-14 انجام شده است
AliScan (29-04-14), AMD>INTEL (29-04-14), Hessam II (29-04-14), M A H R A D (29-04-14), magiteq (29-04-14), SajjadKhati (29-04-14)
ـــــــلام
آقای eshraghi2011 و Hessam II عزیز نه من بلکه همه دوستان عزیز که از تاپیک دیدن کردیم بسیار برامون مفید
واسه خاطر بحث های تخصصی که انجام شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از شما و دیگر دوستان سپاس گذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سیستمی که آقا حسام پیشنهاد دادن رو می خوام سفارش بدم به اضافه یک SSD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منی که با کلی زحمت و کار یه مقدار پول ردیف کردم واسه خرید سیستم واقعا دلم می سوزه که واسه یه پیشنهاد اشتباه
پاور یا دیگر قطعاتش مشکل ساز بشن و این پولی که خیلی زحمت کشیدم بدست آوردم و خرج خرید سیستم کردم به هدر برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از تمامیه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (29-04-14), Hessam II (29-04-14), M A H R A D (29-04-14), Reza Eshraghi (29-04-14)
|
حسام عزیز انصافا پیشنهادی که ارائه و لیست میکنند . تقریبا یکی از کم ایراد ترین لیست ها هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک توضیح هم در مورد خودم بدم . به دلیل بعضی از برخوردهای نادرست تو قسمت پیشنهاد سیستم پست نمیدم .
Hessam II (29-04-14), Reza Eshraghi (29-04-14)
آره دقیق حق با تو هه اوستا حسامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر منم باید همه ی ملاک ها در نظر گرفته شه حتی اگه طرف ، طبق بودجه و درخاست کاربر ، در نظر عموم ، یه قطعه ای مثل مادربرد رو بهتر پیشنهاد بده که در ظاهر شاید هیچ فایده ای براش نداشته باشه و حتی شاید بضی های دیگه ، با در نظر گرفتن قطعاتی مثل مادربرد در سطح پایین تر ، قطعات دیگه ای مثل cpu و گرافیک و ... بالاتری پیشنهاد بدن اما مطمئنا طرف تو طولانی مدت ، متوجه ی تفاوت محسوس کارایی این دو سیستم میشه . مثل خود من . 9 سال پیش که هیچ اطلاعاتی از کامپیوتر نداشتم ، عزیزی برام سیستم بست که من هنوز که هنوزه قطعات اصلی شو دس نزدم (میانگین روزی 8 ساعت کاری) و واقعا هنوزم ازش ممنونم
مسئله ی دیگه ای که منو بد جور عذاب میده ، اینه که بضی ها ، اصلا کیفیت قطعه براشون مهم نیست (منظورم اصلا تو نیستی گلپسرها) واسه همین باعث کاهش بودجه میشه و قطعات قدرتمندتر ، طرف فک میکنه مثلا چی پیشنهاد داد یا اینکه این قد رو برند یه قطعه فرعی تعصب وجود داره ، رو افزایش کیفیت قطعات اصلی توجه وجود نداره
گلپسر ، من نمیخام تو این قضیه طرف کس خاصی رو بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم هم افراط و هم تفریط شد
درسته کمبود توان پاور ، مشکلاتی رو بودجود میاره (هنگی و کار کرد بد قطعات و ...) ، اما خیلی گنده اش کردی این قضیه رو
یه جوری میگی پاور شوخی با کسی نداره که انگار پاور همون درجا که کم بیاره ، هم هیش کی نمیفهمه و هم همون لحظه ی اول یا در دفعات دیگه میزنه تمام قطعات رو میسوزونه . انگار سوئیت های امنیتی مثل فیوز و ... نداره
در مقابل کاهش کارایی (بعد از مدت زمانی کارکرد پاور) هم که چن واتی بیشتر پیشنهاد میشه که خودتم میدونی و نرم افزارای محاسبه ی توان هم فک نکنم این جور موارد رو هم در نظر نگیرن
طبق محاسبه ی نرم افزار گرین ، این سیستم ، عدل مصرفش 530 واته که پاور 600 (برا غیر اورکلاک و ...) پیشنهاد میشه که خوبه
محاسبه گر گرین به جرأت یکی از ضعیف ترین نرم افزارهای محاسبه گر پاور هست و خیلی از پارامترها رو در نظر نمی گیره ! بعضی قطعات رو اصلاً پشتیبانی نمی کنه !
وقتی با محاسبه گرهای شرکت های دیگه مقایسه کنید به این موضوع پی خواهید برد ! کامل ترین موتور محاسبه گر که در سایت برندهای معروف دنیا وجود داره موتور outervision هست !
و در کل شرایط کاری هر کاربری و از جمله استارتر این تاپیک در انتخاب پاور تأثیر 100% و مستقیم داره !
یک سری موارد رو باید هر استارتری بگه از اول کار که خیلی مهمه !
اینکه شرایط کار دائمی و بدون وقفه وجود داره ؟!
اینکه اگر هدف اصلیش اورکلاک نیست اما برای افزایش پرفورمنس در آینده ممکنه دست به اور بزنه در سیستم هایی که قابلیت اور دارند ؟!
معمولاً کاربرانی که کاربری رندرینگ دارند معمولاً سیستم نسبت به سایر کاربری ها بسیار بیشتر تحت فشار هست و به میزان طولانی تری بدون وقفه کار می کنه هرچند ممکنه به طور 24/7 نباشه که هم نیاز به اعمال درصد بیشتری Capacitor Aging هست و هم به پاور های با بهره وری بیشتر و استانداردهای رده بالای 80Plus از حداقل سیلور تا پلاتینیوم و در موارد خیلی سنگین به استاندارد 90Plus نیاز دارند !
که در نظر گرفتن این موارد اصلاً افراط نیست ! بلکه کمک به بهینه بودن و بهرو وری سیستم با توجه به مصرف انرژی و هزینه برق به ویژه با توجه به افزایش اون هست !
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 29-04-14 انجام شده است
AMD>INTEL (29-04-14), magiteq (29-04-14), SajjadKhati (29-04-14)
گلپسر ، ضعیف و قوی شو از کجا متوجه شدی؟ برام سئوال بود
فلا که این قطعاتی که اوستا حسام نام برد ، توی اون محاسبه گر گرین همه شون ساپورت میشد. و به نظرم پاور 600 گرین کاملا براش کافی هه چه برسه به 600 انرمکس (چه برسه به 700 انرمکس)
برای رندرینگ و حتی 24 ساعته هم اگه باشه دیگه فوقش 600 انرمکس کاملا کافی هه براش (هر چند 600 گرین هم کفایت میکنه) و تو این شرایط (رندرینگ و بدون وقفه کار کردن سیستم)، فقط پاور نیست که انتخابش مهمه ، خیلی خیلی مهم تر از پاور ، انتخاب قطعاتی مثل مادربرد و رم و خنک کننده و ... ان
فک کنم تو اون موتور محاسبه گری که خودت هم گفتی بزنی ، بالای 600 ننویسه (که اگه بنویسه ، و غیر این پیشنهادی بده ، باید شک کرد)
life24 (29-04-14)
بحثهای خوب و تخصصی شکل گرفته.
امیدوارم از این دست بحثها بیشتر توی انجمن داشته باشیم. هدف اصلی هم افزایش آگاهی و دانش از طریق همین بحثهاست.
واقعاَ به عنوان یک دوست لذت میبرم وقتی این تعداد کاربران و مدیران صاحبنظر رو میبینم که با هم گفتگو میکنن.
فقط نکتهای که میخواستم بگم این هست که توی این انجمن هیچکس جای کس دیگهای رو نگرفته. اینجا کسی دنبال تنگ کردن جای بقیه نیست.
اینجا برای همه جا هست!
هر انسانی ممکنه نظراتش اشتباه باشه. این دلیل نمیشه که برخورد زنندهای باهاش انجام بگیره. با همین گفتگوها باید اشتباهات خودمون رو متوجه بشیم.
امیدوارم این گفتگوها همچنان با ادب و احترام ادامه پیدا کنه.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط یه چیز بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته گلپسر حرفت چیزی باقی نمیزاره که آدم بگن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه من تو عمرم انجمنی ندیدم که همچین مدیرای با ادب و تو دل برو ای داشته باشه . والا اهل چاپلوسی نیستم و ممولا هم خوبی های طرف رو پشتش میگم و بدی هاشو جلوش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتارتون و حتی بیشتر بچه های انجمن جوری هه که آدم اگه اشتباهی هم کنه ، خودش پشیمون میشه از رفتارش (حس میکنم یه جور حیا دارین که اشتباه طرف رو مستقیم به خودش بگین)
گفتم من اصلا اهل چاپلوسی نیستم و تقریبا آدم رک ای هستم اما واقعا از منش بچه های این انجمن خوشم میاد (شاید اخلاق خودم این جور نباشه که نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
*MoJtAbA* (30-04-14), Hessam II (29-04-14), M A H R A D (29-04-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks