جناب نیما عزیز !
طبق سایت رسمی انویدیا در Spec کارت GTX760 گفته شده که سیستمی با کارت گرافیک 760 حداقل به یک منبع تغذیه 500 وات احتیاج داره !
روی یک سیستم فقط کارت گرافیک وجود داره یعنی ؟!
گفته سایت انویدیا رو قبول ندارید ؟!
حاضرید اگه مشکلی برای سیستم پیشنهادی با پاور کمتر پیش اومد تاوان و هزینه های جبران خرابیشو بدید ؟!
توی تمامی سایت های محاسبه گر توان پارامتر های متععدی رو برای اعمال در نظر می گیرند !
یکی در نظر گرفتن کاهش ظرفیت و از دست رفتن توان اولیه پاور برای مصارف دائمی و 24/7 در مدت زمان زیاد هست که مثلاً گفته شده در سایت محاسبه گر انرمکس برای استفاده دائمی و 24/7 برای مدت بیش از 1 سال به میزان حدود 25-30 درصد در نظرگرفته بشه در نرم افزار محاسبه گر یا اعمال میزان لود سیستم یا مثلاً اعمال اورکلاک !
اینجوری نیست که شما بفرمائید هر قطعه نهایت فلان قدر مصرف داره با هم جمع بزنیم یه چیزی هم اضافه کنیم که بعداً کم نیاره و براساسش پاور پیشنهاد بدیم به یوزر !
مگه بقالیه که بگیم 500 تا نشد 600 تا ؟!!! سیستم کاربر شوخیه ؟!
یه مثال کلی میزنم :
دیشب یه کاربر اومده سیستم ماینینگ براش پاور می خواسته ! برای کراس سه کارت 280X و اورکلاک 4770K تا خرخره با واتر H100 ! میگم چقدر میخوای اور کنی میگه : هنوز CPU نخریدم ولی اگه بگم تا 6 گیگاهرتز که شوخی کردم ولی ریش و قیچی دست خودت !
اومدم بهش میگم شما 4770K رو تا 4.5 برای استفاده 24/7 نهایت می تونی اور کنی و همین میزان رو توی محاسبه پاور براش در نظر گرفتم پی ام داده میگه فقط 4.5 ؟!!!!! کم نیست ؟! میگم مگه میخوای ببری زیر LN2 ؟!
اومدم با خودم گفتم بزار ببینم واتر H100 به تنهایی چقدر مصرف براش میزنه ؟! و چقدر سهم داره توی مصرف کل سیستم ؟! به نظر شما چقدر شد ؟! حداقل 106 وات !!!!
در نهایت پاور رو محاسبه کرد نرم افزار شد حداقل 1188 وات ! من چه پاوری باید بهش پیشنهاد میدادم ؟! آیا بیام چشمم رو روی همه چیز ببندم و بگم پاور 1200 وات فلان برند و فلان مدل برای شما مناسبه بفرمائید خرید کنید خداحافظ شما ؟! یعنی بیام فقط توان رو در نظر بگیرم ؟!
پس استانداردهای بهره وری مثل 80Plus در رده های مختلف از برنز تا پلاتینیوم کشکه ؟! آیا ویژگی های کیفی قطعات مورد استفاده در برخی از سری های پاورها کشکه و تبلیغات ؟!
آیا اینکه گفته میشه سری Revolution XT انرمکس قابلیت 11 سال کار بی وقفه در دمای 40 درجه داره کشکه ؟!
و آیا فقط و فقط و فقط در معرفی پاور باید توان در در نظر گرفت و چشم رو روی همه مسائل دیگه بست ؟!
بگیم این سیستم 600 وات مصرف داره حداکثر بفرما جناب استارتر پاور 600A-HP مناسب شماست و خداحافظ شما بفرمائید خرید کنید !!!
اگر اینطوریه چرا پاور 650 وات سری OC از پاور 700A-HP گرون تره ؟! نکنه گرین دلش خواسته و همینجوری براش قیمت زده ؟!
پاور 1275 گرین چرا از پاور 1300 وات گرین گرون تره ؟! اینم حتماً به مسئولین گرین وحی شده ؟!!!!
آیا در مورد مسئله پاور که بالاتر از نیاز باشه شما هزینه کاربر رو در نظر می گیرید فقط ؟! اگر پاور کم در نظر گرفته بشه یا لب مرز باشه و زیر لود بره و به قطعات آسیب بزنه و کاربر وقتی متوجه بشه که کار از کار گذشته و هزینه بسیار سنگین تری رو بهش وارد کرده که چند برابر اختلاف قیمت دو مدل پاور هست اون وقت چی ؟! کدوم هزینه سنگین تره ؟! کاربر یه قطعه حساس و گرون قیمتش آسیب ببینه و توی بازاری که هیچ ثباتی نداره و به طور اورژانسی باید قطعشو حتی به قیمت گزاف و از سر اجبار تهیه کنه + یک پاور با ظرفیت کمی بالاتر که اگه همون اول این کار رو می کرد هزینه اضافی بهش وارد نمی شد یا همون اول هزینه بیشتری بکنه و یک پاور با توان و بهره وری بالاتر و با در نظر گرفتن برخی آینده نگری ها خرید کنه ؟!
هیچ وقت از بالاتر در نظر گرفتن پاور نسبت به نیاز سیستم کسی ضرر نکرده !
من این حرف رو همیشه میزنم ! شما ممکنه با پاور شوخی کنید و بهش احترام نذارید و کمتر از نیاز یا لب مرز برای سیستم پاور پیشنهاد بدید ولی پاور هرگز با شما شوخی نداره !
و در آخر به عنوان یک مدیر ارشد انجمن که باید بهترین ها رو پیشنهاد بده همیشه و جلوی ریسک های هرچند کوچک رو بگیره در پیشنهادات حامی و به فکر آینده استارتر باشه اینجا من دارم وضع کاملاً متفاوتی رو می بینم !
برخی از اشتباهاتی که در شأن یک مدیر ارشد انجمن هرگز نیست ! البته اطلاعات خوب شما در سایر بخش ها بر کسی پوشیده نیست اما پیشنهاد سیستم واقعاً کار بسیار مشکل تری نسبت به مشاوره در بقیه حوزه هاست !
با عرض پوزش از همه مدیران بزرگوار به ویژه استاد عزیز و مدیریت کل محترم آقا شهریار عزیز اگر عرایضم طولانی شد و با عرض پوزش از استارتر عزیز تاپیک به خاطر انحراف تاپیکشون ! هرچند یک بار این مسائل مطرح شدن و بررسی و برطرف کردن ایراد کار بهتر از این هست که همیشه شاهد این بحث ها باشیم و هیچ اقدامی صورت نگیره !
همگی موفق و پیروز باشید !
Bookmarks