cpu Intel Pentium G3220
main h81-sp2v
ram 4gb axtrom bus 1333
hdd 1tb seagate
power 330 green
case 50t
dvd/rw lite-on
monitor 19en33 lg 305
با سلام خدمت تمامی دوستان
قصد تهیه یک سیستم برای یکی از آشناها را دارم:
سقف بودجه : 1.6 میلیون
یک سیستم کامل: کیس-مانیتور-کیبرد-موس-اسپیکر
کاربرد: خانگی- بازی در حد فیفا یا ...
گرافیک: آنبرد باشه اشکالی نداره
پردازنده: هرچه قویتر بهتر(AMD و Intel فرقی نداره)
با سپاس
|
cpu Intel Pentium G3220
main h81-sp2v
ram 4gb axtrom bus 1333
hdd 1tb seagate
power 330 green
case 50t
dvd/rw lite-on
monitor 19en33 lg 305
mahdi255 (28-04-14)
سلام
به نظر من APU -AMD بهتر نيست
تاين سي پي يو ؟
AMD>INTEL (28-04-14)
میشه apu هم بست . مخصوصا اگر قصد گیم داشته باشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD A4-4000 Richland 140
GIGABYTE - F2A88XM-HD3 290
STUXNET (28-04-14)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از توجه شما
این سیستم رو الان باقیمت روز روی سایت ها مقایسه کردم حدود در مجموع 1400 تا 1500 در میاد(شایدم اشتباه می کنم). تا 1600 نمیشه مین یا CPU بهتری بست
و یا مثلاً با AMD A8-5600K قیمت از 1600 خیلی بالاتر میره
و یک سوال دیگه اینکه تو فروم همسایه بنده خدایی می گفت سوکت 1150 کرش زیاد داره بهتر 1155 ببندی این مطلب درستی هست یا نه؟
بازم ممنون و سپاسگزار
اون Cpu كه ذكر كرديد اگر بتونيد بودجتون رو ست كنيد عاليه
سوال دومتون :من نمي دونم او آقا منظورش از كرش چي بوده؟
ولي مچ بودن يا همون موازي بودن سرعت پلت فرم اگر با حساب كتاب جمع آوري شده باشه هيچ وقت چه براي اين سوكت براي هيچ سوكتي پيش نمياد
mahdi255 (28-04-14)
|
کرش امکانش نیست . مگر ناسازگاری قطعات باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پردازنده اگر بتونی AMD A8-5600K Trinity 3.6GHz بگیری خیلی بهتره .340 هست قیمتش
برایAMD A8-5600K مادربورد خوش قیمتی پیدا میشه؟ چی پیشنهاد میدین
منظورش از کرش کردن هم احتمالا سوختن پردازنده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودش مدعی بود تو همین چند وقت 2 بار این اتفاق را تجربه کرده(ظاهرا خودش تو کار فروش سیستم هست)
GIGABYTE - F2A88XM-HD3 290برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks