سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1)درواقع 2.4 گیگابیت که میشه 300مگابایت در ثانیه.(ویکیپدیا) درست متوجه شدید.ببخشید SATA II حداکثر 3 گیگابیت سرعت داره درسته؟
2)سرعت انتقال اطلاعات یک فاکتور محسوب میشه، تاخیر و قضیه ی iops یک فاکتور دیگر هست.آیا اصلاً 384 مگابایت نسبت به 112 مگابایت سرعت فعلیم تاثیر چشمگیری برام داره؟
به این نمودار نگاه کن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه تای اولی SSD هستند و آخرین که نوشته WD Black یک هارد دیسک هست.
در کار با ویندوز شاید تفاوت سرعت انتقال زیاد به چشم نیاد.
ولی مهم این عامله»
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی فایل های خیلی کوچیک بخوان جا به جا بشن، SSD میتونه 50 تا 150 برابر سریعتر از HDD فایل های ریز رو از روی حافظه اش پیدا کنه، و انتقال بده.
و ویندوز هم اکثر رد و بدل اطلاعاتش فایل های کم حجم هستند.
برای همین با ارتقا از هارد دیسک به SSD تفاوت اینقدر مشخصه که احساس می کنید تمام قطعات کامپیوتر رو ارتقا دادید.به وضوح مشخصه و غیر ممکنه پشیمون بشید.
اگر پول دستتون هست،پیشنهاد می کنم 250 گیگابایت بخرید (چرا؟ چون ارزونتر پاتون در میاد مثلا 220 تومن میشه 120 گیگ،ولی 320 تومن مثلا میشه 250 گیگ،نسبتِ پول به گیگابایتی که بهتون میده ارزونتر هست)من قصد خرید SSD با فضای 120 گیگ دارم بین این سه مدل مردد هستم ممنون میشم بگید کدوم بهتره و دلیل برتریش چیه.
پیشنهادم به شما :
ارزونترین 120گیگ»
AMD Radeon R3 Series SSD 120GB
(اگر ساتا3 ندارید، همین هم کافیه)
120گیگ کمی بهتر»
Corsair Force LE SATA3 SSD - 120GB
250 گیگی های بسیار خوب»
Corsair Force LE SATA3 SSD - 240GB
Samsung 750 EVO 250GB SATA3 SSD
بهترین 250 گیگ»
Samsung 850 EVO 250GB SATA3
خرید خوبی داشته باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks