آقا خبات خیلی با مطالبی که می نویسی حال می کنم و لحظه شماری می کنم برای مقاله هاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا سوال ازت دارم
1- این کنترلر در ssd چیه و چه کاربردی داره
2- در بعضی از ssd ها نوشته 256 رم ddr3 و در بعضی 512 این رم کاربردش چیه
3- مثلا در سامسونگ نوشته 75 ترابایت و دو میلیون ساعت دوام داره حالا چجوری می شه حساب کرد این ssd سامسونگ چقدر عمر می کنه یه مقایسه ای هم بکنید با wd blue 250 که نوشته 100 ترابایت و 1.75 میلیون ساعت
4-کنترلر wd بهتره یا سامسونگ و مدلشون چیه
5-یه چیزی هم که می گن دستور trim در ویندوزه من ویندوز7 دارم اگه ssd بخرم دستور trim که مثلا ssd رو ترمیم می کنه در ویندوز 10 قوی تره یا ویندوز 7
6- من 4 گیگ رم دارم توی اینترنت نوشته باید page file رو برای ssd حذف کرد چون عمرش کم می شه خوب یه جای دیگه هم نوشته به هیچ عنوان page file رو از ویندوز بر ندارید مخصوصا اگه رم بالایی ندارید بالاخره چیکار باید کنیم
7- اگه من به فرض ssd samsung 850 evo 250 رو بخرم و روی مادربردم که فقط ساتا 2 داره قرار بدم می شه روش visual studio 2017 رو نصب کنم که حجم بالایی داره و آیا روون کار کنه (برای یکی از اعضای خانوادم برای رشتش که یک نرم افزار دردسر ساز و اعصاب خرد کنیه) چون هدف من خریدن پردازنده i7-7700k است و دارم برای اون پول جمع می کنم اما اگه نمی شه مجبورم الان i3-7100 رو بخرم چون پردازنده i3-7350k هم که شما نوشتی بخرید توی سایت لیون نوشته که وارد ایران نمی شه

Bookmarks