سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir3071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محدوده ی بودجتون چقدر هست ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.
دوستان یه سیستم میخوام واسه کارای محاسباتی.گرافیک بالا نیازم نیست و گرافیک on-board کارم رو راه میندازه.اینجور که جدیدا سرچ کردم cpu کسی AMD رو توصیه نمیکنه.علتش رو نمیدونم.به هر حال ممنون میشم نظرتون رو بگید
پ.ن:مین بردش asrock باشه عالی میشه.قیمت کیس هم نمیخوام خیلی بالا بشه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir3071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محدوده ی بودجتون چقدر هست ؟
Rezasam1 (03-05-12)
کاربر شهرسختافزار
حدود 500 تومان.نمیدونم قیمتا چقدر تغییر کردن جدیدا"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم یخورده گرونه.ارزونتر چی پیشنهاد دارید؟
MB:MSI-H61MA-E35 $135
CPU:COREi3-2100 $206
DVD:Sony $35
HDD:500 $119
RAM:2*2 $44
POWER:Green380A-EU $56
Case:Green $45
این سیستم گرونه یخورده.میخام حدود 500 بشه.ممنونم اگه راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط amir3071 در تاریخ 03-05-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
پوزش می خوام از بابت تأخیر ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir3071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی که خودتون لیست کردین خوبه ، اما برای کاهش قیمت ، پیشنهاد می کنم از هارد 160 - کیس ارزون قیمت تر -مادربرد ارزون قیمت تر و در صورت امکان حذف درایو .
پیشنهادم برای 500 تومن :
mb=Asrock h61m~125T
cpu=core i3 2100~210T
ram 2*2 1333~50T
hard=Maxtor 160~100T
psu=Memonex 320w~40T
case...~25T
550 بدون درایو
الان باید برم ؛
اگر تغییراتی خواستید ، فردا راجبش بحث می کنیم.
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون.فقط به نظر شما من asrock بخرم یا MSI?در ضمن پاور 320 پایین نیست؟
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنم ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir3071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو برند در کیفیت خوبی دارن محصولاتشون رو ارائه می دن ،
اما با بودجه فعلیتون ازراک سازگارتره ، ضمن اینکه مدلی که از msi نام بردید فاقد پورت pci هستش که به نظر شخصی من یک عیب به حساب میاد ( برای استفاده ی خانگی)
برای سیستم فعلی 320 کفایت می کنه ، اما اگر بخواین کارت گرافیک متعادلی در آینده به سیستم اضافه ، یا سخت افزار های بیشتری به سیستم متص کنید ، میتونید از برند گرین پاور 430 الی 480 ( با توجه به گرافیک کارتی که انتخاب می کنید ) خرید کنید.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks