از شما هم تشکر میکنم، قطعات عالی بودن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز نمیدونم بین قدرت و جدید بودن کدومو انتخاب کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه هارد یک ترا معرفی کردین مجموع قطعات از نظر قیمت نزدیک به صد تومن گرونتر از سیستم اول هستش.
- خودم سیستم amd داشتم(فنوم 2) فن سیپییو خیلی صدا میداد و یه فن جدا براش خریدم تا از شر صداش راحت شم. اینم همینطوریه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- اگه قدرت گرافیک این سیستم رو با کارت گرافیکی مثل AMD Radeon HD 7770 مقایسه کنیم خیلی ضعیفتره؟ چون مدل دقیق کارت گرافیکی درون این cpu رو نمیدونستم پرسیدم وگرنه میتونستم توی نت مقایسه شونو ببینم.
- فقط برای مانیتور، برند ال جی مورد پسندم نیست. بعد من خودم قبلا مانیتورمو بدون گارانتی گرفتم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد. الآن نظرتون دراینباره چیه و ارزش داره بخاطر مقداری ارزونتر بودن قید گارانتی رو بزنم؟

Bookmarks