mehdi_if (15-09-12)
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_if برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب پردازنده بستگی به حجم کارتون داره ولی با توضیحاتی که دادید یدونه i5 سری ivy برای کارتون باید مناسب باشه
ios را تقریبا روی همه سخت افزارها حتی amd هم میشه نصب کرد فقط باید بگردید و بهترین و مچ ترین قطعات را پیدا کنید که راحت تر نصب بشه
مثلا ککگنه روی h61 نصب بشه ولی مود اسلیپ کار نکنه که ممکنه برای بعضی افراد مهم باشه ولی شخصی همیشه پشت سیستم باشه و از اسلیپ استفاده نکنه
حتما به شما پیشنهاد میدم قبل از خرید لینکهائی که دادم را زیر و رو کنید مطالب اصلی دستتون میاد
نوع چیپست در طول عمر سیستم دخالتی نداره
mehdi_if (15-09-12)
کاربر شهرسختافزار
باز هم سوال
اولا از کجا میشه فهمید قطعات با هم سازگارند یا نه؟
دوما گفتید i5 سری ivy ، میشه درباره ی این سری توضیح بدین؟
دیگه این که من به بازار هم که سر زدم هر کس یه چیز بهم گفت. فکر کنم هر کس هرچی تو مغازش داره میخواد همونه قالب کنه به آدم
آخرین سوال اینکه برای سیستم کولر بخرم یا نه؟
|
|
اولا در حال حاضر 99 درصد از قطعات بازار با هم سازگاری دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_if برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما نسل جدید پردازنده های اینتل هستند که از نظر گروهبندی مانند نسل اول و دوم هستند ( i3-i5-i7 ) ولی از نظر قدرت و مصرف بهینه شده اند
آخر برای کارهای معمولی نیاز به خرید فن حرفه ای ندارید
life24 (15-09-12)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به انتخاب های قبلیم و راهنمایی های شما تا به اینجا به این جمع بندی رسیدم در هر مورد بگید انتخاب درستیه یا نه:
نکته: سنگین ترین نرم افزار هایی که قراره استفاده کنم Photoshop ، Autocad ، 3D Max و بازی PES هستند.
1. پروسسور i5 از نسل سومش
2. مادربرد h61 یا 75 آزراک با هیت سینک (ولی من تعریف گیگابایت رو بیشتر شنیدم میشه یکم توضیح بدید که کدوم بهتره)
3. کیس گرین x7 (از قیافش خوشم نمیاد کیس خوشگل تر و خوش آب و رنگ تر که همون کارایی رو داشته باشه سراغ ندارید؟)
4. رم 8 گیگ G-Skill (مدل بهتر و ارزونتری سراغ دارید؟ - اصلا 8 گیگ زیادی نیست؟)
5. گرافیک انویدیا جی فورس 1 گیگ
6. پاور ؟؟؟ (هیچی در مورد پاور نمیدونم - راهنمایی کنید)
7. کارت شبکه (مادر بورد های فوق الذکر کارت شبکه آنبرد دارن ای نه؟)
8. هارد ساتا 2 یا 3 با حجم 500 گیگ (در مورد مارک و مدلش راهنمایی کنید)
9. dvd درایو: ارزونترین چیزی که پیدا کردم
آخرین ویرایش توسط mehdi_if در تاریخ 15-09-12 انجام شده است
گرامی بانرم افزارهائی که شما اسم بردید هم میشه کار حرفه ای انجام داد هم کار متوسط
اگر شما کارهای سنگین انجام میدهید بهتره پردازنده قوی و رم زیاد داشته باشید ولی اگر کارتون در حد متوسط است i5 و 4gb رم خوبه
2- محصولات گیگابایت معمولا از محصولات با امکانات شابه سایر برندها بخصوص ازراکی که گفتم گرانتر است . البته این گرانی مربوط به داخل ایران است و در خارج ایران همچین تفاوتهای قیمتی وجود ندارد
3- قیافه کیس ماکزیمم 1 ماه بعد از خرید برای شما عادی میشود. به همین دلیل من معمولا کیسهای گران را پیشنهاد نمیکنم ( مگر اینکه بودجه محدود نباشد )
4- رم g-skill خوبه ولی معمولا ارزان نیست
5 - جی فورس 1 گیگ از 80 تومن داریم تا حدود 1 میلیون تومن سعی کنید گرافیکی تعیع کنید که از رم ddr5 استفاده کرده باشد . معمولا یک همچین کارتی gpu ضعیفی نخواهد داشت
6- پاور گرین فعلا به وفور در بازار هست که بسته به گرافیک انتخابی باید پاور مناسب انتخاب بفرمائید ( با یک گرافیک معمولی پاور 400 تا 550 وات تخمینا مناسب اشت )
7- تمامی مادربردهای متداول امروزی کارت شبکه دارند
8- هارد وسترن دیجیتال فقط مدل بلک یا هارد سیگیت فقط مدل 7200 تهیه کنید
9- liteon بدک نیست
کاربر شهرسختافزار
خوب حالا برای من با توجه به این توقعات از سیستم:
استفاده از نرم افزار هایی مثل 3D Max و AutoCAD ، البته نه در سطح خیلی حرفه ای (دانشجویی)
و نرم افزار PhotoShop
و همینطور سایر نرم افزار های مورد نیاز رشته مکانیک و عمران
و صد البته بازی PES (بازی دیگری انجام نمیدم)
سیستم عاملم هم ویندوز 8 و شیر کوهی اپل به صورت همزمان خواهد بود
به نظرم این لیست برای کار من زیادی قویه
محدودیت بودجه هم اصلا ندارم ولی می خوام فقط به اندازه نیازم خرج کنم
به نظر شما اصلا این سیستم متعادل با نیاز من هست؟ با توجه به کاربردم میتونم این ترکیب رو ارزونتر کنم؟ چطوری؟
لطفا اگر در مورد پروسسور تغییر ایجاد می کنید، فقط از انواع i5 جایگزین کنید
ترکیب فعلی از این قراره:
مادربورد: آزراک یا گیگابایت سری h61 یا 75 + هیت سینک (حدود 160 تومن)
پروسسور: اینتل - i5 ivy - 3.1GH (حدود 480 تومن)
کیس: گرین X7 (حدود 180 تومن)
هارد: وسترن دیجیتال سری بلک 500GB / یا / سیگیت سری 7200 500GB (حدود 160 تومن)
درایو نوری: لایتون یا هر مارک ارزون خوب دیگه ای (حدود 60 تومن)
گرافیک: جی فورس - ddr5 - با gpu خوب - 1GB (حدود 140 تومن)
رم: G-Skill یا هر مارک خوب دیگری - ddr3 - 4GB (حدود 160 تومن)
پاور: گرین 500 وات (حدود 100 تومن)
پردازنده را از نسل سندی تهیه کنید که راحت تر بتونید ios نصب کنید ( من اونجا که گفتم 3770 منظورم این نبود که شما اینو بخرید منظورم این بود که با بودجه مشابه میتونید قطعات جدید تر تهیه کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_if برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i5 2xxx تهیه بفرمائید
مادربردهای h61 با ios مشکل اسلیپ و Hibernation دارند . اگر این دو برای شما مهم نیست h61 تهیه کنید ولی اگر مهم است به دنبال z68 بروید
رنج انتخاب گرافیک کارت amd برای ios وسیع تر از nvidia است حتما قبل از خرید گرافیک لینکهائی که در پستهای اول دادم را چک کنید
یکی از بهترین گرافیکها با قیمت مناسب 5770 است که دیروز یکی از آنها را در حراجی فروختم ( همین گرافیک چند ماه روی سیستمم با ios کار میکرد )
روی بقیه قطعات هم که قبلا صحبت کردیم
پینوشت : نصب ios روی pc نیاز به حوصله و مطالعه دارد ، اگر اهل مطالعه نیستید یا حوصله وقت گذاشتن را ندارید من را فراموش کنید و یک pc ویندوز بیس با پردازنده و گرافیک جدید تر تهیه کنید
اگر هم حوصله دارید در لینکهائی که دادم کلیه مطالب وجود دارد قبل از خرید مطالعه کنید و با دقت سیستم سازگار با ios خود را تهیه کنید
life24 (16-09-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام. امروز به بازار سر زدم، بعضی از چیزایی که گفته بودی پیدا نشد در عوض اینا پیدا شد لطفا چک بفرما:
460 -------- CPU: i5 2400
235 -------- MB: GigaByte P75
105 -------- Case: Green RedBlack
50 -------- Graphic: 5450 1GB
105 -------- Power: Green 430W
یک سری قطعه هم دیدم اگه میشه بگو بینشون کدوم بهتره:
Hard: Green 500GB 64MB -------- 160
160 -------- Hard: Samsung Western 500GB
47 -------- RAM: ApAcer 4GB 1333
49 -------- RAM: KingMax 4GB 1333
48 -------- DVD Drive: Asus
DVD Drive: Soni -------- 45
DVD Drive: Pioneer -------- 45
سول: دی وی دی درایو ارزون برای فیلم دیدن که مشکلی نداره؟
|
|
cpu که با این وضع بازار بد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_if برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق مین برد را لطفا بفرمائید
گرافیک هم روی 10.8 به بالا اوکیه
هارد گرین به هیچ عنوان سامسونگ وسترن را هم نمیشناسم
زمهای اپیسر هم بدک نیست
dvd هم یک چیزی بگیر همشون یک آشغالن ( البته sony نگیر چون لنز خواندنش معمولا خوب نیست )
طبق تجربه شخصیم liteon تو همین رنج قیمته و خرابیش کمه . ببین چی گیر میاد بگیر
کاربر شهرسختافزار
مین بورد رو دقیق نمیدونم
هر دو کارت رم در یه سطحن نه؟
غیر از این 2 هارد، هارد سیگیت sata2 هم هست که اون هم همین قیمته. البته از سری 7200 که خودت گفتی نیست
10.8 به بالا یعنی چی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks