پردازنده را از نسل سندی تهیه کنید که راحت تر بتونید ios نصب کنید ( من اونجا که گفتم 3770 منظورم این نبود که شما اینو بخرید منظورم این بود که با بودجه مشابه میتونید قطعات جدید تر تهیه کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_if برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i5 2xxx تهیه بفرمائید
مادربردهای h61 با ios مشکل اسلیپ و Hibernation دارند . اگر این دو برای شما مهم نیست h61 تهیه کنید ولی اگر مهم است به دنبال z68 بروید
رنج انتخاب گرافیک کارت amd برای ios وسیع تر از nvidia است حتما قبل از خرید گرافیک لینکهائی که در پستهای اول دادم را چک کنید
یکی از بهترین گرافیکها با قیمت مناسب 5770 است که دیروز یکی از آنها را در حراجی فروختم ( همین گرافیک چند ماه روی سیستمم با ios کار میکرد )
روی بقیه قطعات هم که قبلا صحبت کردیم
پینوشت : نصب ios روی pc نیاز به حوصله و مطالعه دارد ، اگر اهل مطالعه نیستید یا حوصله وقت گذاشتن را ندارید من را فراموش کنید و یک pc ویندوز بیس با پردازنده و گرافیک جدید تر تهیه کنید
اگر هم حوصله دارید در لینکهائی که دادم کلیه مطالب وجود دارد قبل از خرید مطالعه کنید و با دقت سیستم سازگار با ios خود را تهیه کنید

Bookmarks