خنک کننده
Cooler Master Vortex Plus CPU Cooler
123
--------
D-Link DUB-H7 7-Port USB Hub
---------
TP-LINK TL-WN851ND 300Mbps Wireless N PCI Adapter
کاربر شهرسختافزار
سلام
بنده یه سیستم دارم با مشخصات زیر
CPU : i7 4790k
MB : asus z97
Case : green x2
در حال حاظر فن روی سی پی یو من همونی هست که توی کارتون سی پی یو بود و چون میز من جا کیسی داره و کمی هواخورش کمه تصمیم گرفتم یه فن سی پی یو بگیرم ولی متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم یه فن خوب معرفی کنید با قیمت کم تر از ۱۵۰ تومن و ذکر کنید که این فن فقط پره داره و باد میزنه به cpu یا یه چیزی تو مایه های کولر گازیه و خنک هم میکنه؟
اصلا آیا واقعا نیازه فن cpu بگیرم؟؟
برای hub حتما usb3 باشه و میخوام حداقال همزمان دو هارد رو بهش وصل کنم نیازه که از هاب هایی استفاده کنم که آداپتور برق داره یا نه؟
کارت شبکه وایرلس هم معرفی کنید تو اینترنت از ۴۰ تومن دیدم تا ۳۰۰ تومن و واقعا نمیدونم کدومش رو باید بگیرم و تا چه اندازه باید هزینه کنم و به دردم میخوره فقط لطفا internal معرفی کنید
خیلی ممنون
|
|
خنک کننده
Cooler Master Vortex Plus CPU Cooler
123
--------
D-Link DUB-H7 7-Port USB Hub
---------
TP-LINK TL-WN851ND 300Mbps Wireless N PCI Adapter
S.Mohammad.M (10-01-17)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون
برای فن سی پی یو آیا واقعا نیاز هست چنین هزینه ای بکنم یا میشه مدل های پایین تری هم خرید؟؟ فقط گیمینگ استفاده میکنم و اورکلاک و اینا اصلا ندارم
هابی که معرفی کردین usb 2 هست من usb 3 میخوام
و سوال آخر این که من سیستمو بردم یه جا برای همین کارا قرار شد خودشون قطعات رو بگیرن به من مدل هایی که قرار بود سفارش بدن رو گفتن من تو نت سرچ کردم قیمتش نصف چیزی بود که به من اعلام کردن برای همین قرار شد من قطعات رو بخرم اونا نصب کنن و من قیمت نصب رو پرسیدم یعنی نصب فن و کارت شبکه وایرلس به من گفتن ۳۵ تومن میشه حالا کمی زیاد نیست نرخش واقعا همینه؟؟
بله به نظرم این پردازنده یک کولینگ خوب لازم داره
هاب USB 3,0 بهتون پیشنهاد میدم . باید ببینم چی موحود هست .
قیمت هم به نظر مناسبه . الان 35000 تومن مبلغ زیادی نیست با این گرونی ها
هاب ۴ پورت USB3.0 با شارژر ORICO U3BCH4
S.Mohammad.M (10-01-17)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الآن میخوام سفارش بدم تو این رنج قیمت بهترین فنی که میتونم بخرم همینه دیگه؟؟؟؟
یه سوال دیگه من کارت گرافیکم zotac 970 omega هست (خودش سه تا فن داره) اون یه وقت نیاز پیدا نمیکنه به سیستم خنک کننده جدا؟؟؟
الآن با نصب این فن سی پی یو حتی در مواقعی مثل انکود که سی پی یو رو ۱۰۰ هست هم دیگه جای نگرانی نیست؟؟؟
S.Mohammad.M (10-01-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks