راستی چند تا سوال دیگه دارم.
تو بازار که میگردم و مدلهای متنوع قطعات را میبینم متوجه شدم که کارت گرافیک هست 256 (Gforce) قیمتش 80 هزار تومان و 512 هم قیمتش 80 باز از همان کمپانی Gforce . البته مدلهاشون فرق میکرد .
ابتدای امر اینو متوجه میشم که 256 برتری نسبی به 512 داره . میخواهم تفاوتشون را بدونم که در چی هست. حدس میزنم کارایی یک کارت گرافیک به اندازه رم اون نباشه ؟؟؟(شاید هم طرز فکرم غلط باشه!)
من تو کار میکس و گرافیک نیستم که بخواهم بهترین کارت گرافیک را بگیرم. هر چند بعضی از نرم افزارهایی که استفاده میکنم گرافیک بالایی نیاز دارند ولی به نظر شما کدام بهتر هست .یک کارت گرافیک 256 خوب ( در حد 70 الی 80 هزار تومان) یا یک 512 معمولی در همان رنج قیمت ؟
لطفا راهنمایی کنید که کارایی این دو چه فرقی با هم دارند.
راستی سوال دیگه ام در مورد ماذربوردهاست که بین x 38 و p35 کدام را توصیه میکنید و چرا ؟ فکر کنم مجبورم یکی از این دو را انتخاب کنم . شما چه مزیتی را برای هر کدام میشناسین ؟
سوال دیگه ام اینه که در مورد مین بورد ها چه فرقی میکنه که من Abit X38 بگیرم یا Giga X38. چیبستهاشون یکی هست ولی به نظر باید به یک سری ویژگیهای دیگه توجه کنم . سوال دقیقم این هست که بین giga و abit کدم بهتره وقتی که هر دو از یک چیبست استفاده میکنند ؟
میدونم که سوالهام خیلی کلی هستند و شاید اشتباه . چون باید یک مدل خاص از هر کدام مثال بزنم و مقایسه کنیم ولی ...
هدف از این تاپیک علاوه بر مشاوره با شما عزیزان , افزایش معلومات سخت افزاریم هست.
با تشکر

Bookmarks