سلام دوستان عزیز
با تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی موفقیت برای شما.
دانشجوی سال آخر مهندسی مکانیک هستم.پروژه هایی که انجام میدم اکثرا ( میشه گفت همش) با کامپیوتر و نرم افزارهای روز دنیا هست که در زمینه محاسبات مهندسی و آنالیزهای مکانیکی میباشند.به طور خلاصه بگم که تمام طراحی و تحلیلهایی که انجام میدهم با نرم افزارهای قدرتمندی هستند که تمام علوم روز دنیا در آنها برنامه نویسی شده اند و من کاربر به کمک این نرم افزارها پروژه ای که شاید یک ماه و بیشتر طول بکشد را در عرض چند ساعت تا یک هفته انجام میدهم.
این مقدمه را گفتم برای اینکه بگم کاربری من از کامپیوتر برای دیدن فیلم یا شنیدن موسیقی یا بازیهای گرافیکی نیست. بلکه هدف من استفاده جهت نرم افزارهای تخصصی است که گاهی مجبورم برای محاسبات و انجام آنالیز , سیستم را چند روز روشن بگزارم !
حالا تصمیم دارم که یک کامپیوتر جدید تهیه کنم . فقط کیس !
ماکزیمیم سقف هزینه ای که میتونم بپردازم مبلغ 500.000 تومان هست.
اطلاعات زیادی از سخت افزار ندارم.(البته خیلی علاقه مندم که یاد بگیرم)
ویژگیهایی که از سیستمم نیاز دارم قدرت پردازش بالا هست . برای همین سی پی یو کمتر از 1066fsb را توصیه نمیکنم .با توجه به بودجه محدودم فکر کنم بیشتر از 1333 هم منطقی نباشد!
کارت گرافیک ترجیحا 512 باشه و gforce . (بعضی از کارهایم گرافیکی هست) یا اگر 512 هزینه اش زیاد هست کمتر از 256 نباشد.
رم که شاهرگ کارهایم هست. کمتر از 2 گیگا نباشد. البته باس 800 .
ماذربورد یه چیز خوب. اینطوری که چند وقت هست دارم فروم شما را مطالعه میکنم و سایتهای مرتبط را میخوانم ترجیحا گیگا باشد و از سریهای X38 OR X48 OR P35 .
یک هارد در حدود 300 گیگ و یک دیویدی رایتر معمولی با یک پاور حدودا 500 واتی خوب . کارت مودم هم نمیخواهم.
مایلم با شما مشاوره کنم تا یک سیستم خوب جمع کنم که بالاترین کارایی را داشته باشد.
میدونم که سقف هزینه ام پایین و خواسته هایم بالا هست ولی چاره ای ندارم . باید با این محدودیتهایم بهینه ترین انتخاب را انجام دهم.
بین انواع سی پی یو , ماذربورد , گرافیک و رم های موجود در بازار چه مدلهایی را برایم پیشبینی میکنید ؟
البته وضعیت رمم تا حدودی مشخص هست . فکر کنم یه OCZ دوال چنل (دو کاناله) دو تا یک گیگی باس 800 بگیرم.که با این حساب 75 هزار تومانش کسر شد.
لطفا بنده را راهنمایی کنید.
لطفا هر قطعه ای که برایم پیشنهاد میکنید ویژگیهایش را ذکر بکنید. مثلا این سی پی یو فرکانسش چقد ر هست یا FSB آن چقدر است یا فلان مادربورد هنگام اورکلاک سیستم خنک کاریش فلان مزیت را دارد و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا قیمت حدودی هر قطعه را ذکر کنید.
خواسته هام زیاد شدند. در عوض اگر اطلاعاتی در مورد نرم افزارهای مهندسی خواستین بنده در خدمتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CAD : Computer Aided Design
CAE : Computer Aided Engineering

Bookmarks