پاسخ: درخواست راهنمایی برای ارتقای سیستم
نقل قول:
درود دوباره
حل شد ظاهرا. یعنی پورت دیتای هارد رو با پاکن و دستمال الکی تمیز کردم. دیگه مشکل سابق رو نداره و عالیه.
فقط اگه ssd رو بذارم گزینه اول، ویندوز نمیاد بالا.
به آپدیت بایاس ربط نداره؟ چون در صفحه سیاه پیغام زیر میاد و همونجا میمونه:
Verifying DMI Pool Data.....
AMD Data Change...Update New Data to DMI!
وقتی هارد WD به کیس وصل باشه و گزینه اول باشه، مشکل حل میشه. ویندوز به خوبی میاد بالا و ازونجا بین دو ویندوز، SSD رو انتخاب میکنم.
----------------------
این هم تست هارد که باز یه هشدار داده. نمیدونم. به کابل ربط داره ظاهرا.
در کل اگر مشکلی نیست، فعلا پاک کردن ویندوز هارد و خرید کابل رو به تعویق بندازم.:lol: چون مشکلی ندارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب مشکلی نداره ولی کابل رو عوض کنید .
باگ بایوس
براکت تهیه کنید یا با چسب دور طرفه همونجا فیکس کنید .
سلام
ببخشید میخواستم سیستم رو ارتقاع بدم نیاز به مشاوره شما دارم
سیستم فعلیم
گرافیک1050 ph
Cpu i5 4460
Mb h81mc
Ram 8 ddr3
Hdd 1 t wb
Power 380
البته پاور هم باید ارتقاع بدم
بیشتر نظرم هست گرافیکو و پاورو ارتقاع بدم مثلا rx 570 بندازم میخواستم بدونم دیگه کدوم قطعه رو ارتقاع بدم
در کل چی پیشنهاد میدید برای ارتقاع تا 5 ملیون تومن میتونم هزینه کنم( البته با توجه به اینکه قطعات هم قراره بفروشم)
ممنون
نقل قول:
سلام
ببخشید میخواستم سیستم رو ارتقاع بدم نیاز به مشاوره شما دارم
سیستم فعلیم
گرافیک1050 ph
Cpu i5 4460
Mb h81mc
Ram 8 ddr3
Hdd 1 t wb
Power 380
البته پاور هم باید ارتقاع بدم
بیشتر نظرم هست گرافیکو و پاورو ارتقاع بدم مثلا rx 570 بندازم میخواستم بدونم دیگه کدوم قطعه رو ارتقاع بدم
در کل چی پیشنهاد میدید برای ارتقاع تا 5 ملیون تومن میتونم هزینه کنم( البته با توجه به اینکه قطعات هم قراره بفروشم)
ممنون
سلام
کاش تاپیک مجزا ایجاد میکردید . ارتقای رم خیلی کمک میکنه . پاور هم حتما به یک 480 یا 530 وات گرین ارتقا بدید . خرید یک SSD با ظرفیت 240 گیگ هم تو سرعت کلی سیستم نقش بالایی دارد .
برای RX 570 هم همون 530 وات گرین تهیه کنید . البته سری جدید و ترجیحا گارانتی دار
نقل قول:
سلام کاش تاپیک مجزا ایجاد میکردید . ارتقای رم خیلی کمک میکنه . پاور هم حتما به یک 480 یا 530 وات گرین ارتقا بدید . خرید یک SSD با ظرفیت 240 گیگ هم تو سرعت کلی سیستم نقش بالایی دارد .برای RX 570 هم همون 530 وات گرین تهیه کنید . البته سری جدید و ترجیحا گارانتی دار
ممنون بنظرتون cpu نیاز به ارتقاع داره؟ چون سوکتش1150 هست ترجیح میدم اگه نیازی نداشته باشه ارتقاع ندم چون اگر بخوام ارتقاع بدم باید مادربورد و رم رو هم تعویض کنم.در کل چه گرافیکی رو غیر از 570 پیشنهاد میدین که هم با سیستم مچ باشه هم بصرفه باشه؟
نقل قول:
ممنون بنظرتون cpu نیاز به ارتقاع داره؟ چون سوکتش1150 هست ترجیح میدم اگه نیازی نداشته باشه ارتقاع ندم چون اگر بخوام ارتقاع بدم باید مادربورد و رم رو هم تعویض کنم.در کل چه گرافیکی رو غیر از 570 پیشنهاد میدین که هم با سیستم مچ باشه هم بصرفه باشه؟
1050 ti یا geforce 1650 انتخاب خوبیه . با توجه به قیمت ها اپگرید پردازنده الان خیلی به صلاح نیست .
بعد میتونید به ryzen 3 3300x و یک برد a520 ارتقا بدید .