امکان خرید حضوری ندارم. شیراز هستم و این مدل رم در دیوار شیراز نیست. امروز هم کلی در فروشگاه ها گشتم و متاسفانه همچین مدلی پیدا نشد.
دوستان کسی تجربه خرید غیرحضوری از دیوار داره؟ :1. (27):
Printable View
امکان خرید حضوری ندارم. شیراز هستم و این مدل رم در دیوار شیراز نیست. امروز هم کلی در فروشگاه ها گشتم و متاسفانه همچین مدلی پیدا نشد.
دوستان کسی تجربه خرید غیرحضوری از دیوار داره؟ :1. (27):
نقل قول:
آقا من ترسیدم رم دست دوم بخرم. بعدشم حوصله دنگ و فنگ پست و ... ندارم. یکجا SSD و رم رو از دیجی کالا میخرم. فقط ببینید این مدل اوکی هست:
رم کامپیوتر میکرون مدل DDR3 -12800 1600MHz ظرفیت 4 گیگابایت
یک رم تکی 4 گیگ + رمهای 2*2 قبلی مشکلی نداره؟ :1. (23):
راستی رم میکرون دیجی کالا گارانتی هم نداره. قیمت: 430
سلامنقل قول:
هاینیکس هم داره مطمئن تره .
درود. هاینیکس فقط رم لپ تاپ موجود داره. کلا فروشگاهی ندیدم که رم pc این برند موجود داشته باشه (4 گیگ).نقل قول:
همش به در بسته میخورم. :lol:
نمیدونم. اگه راهی نیست تا کیس رو ببرم از فروشگاه ها حضوری بخرم و همونجا تست کنند برای اطمینان. حالا یا نو یا دست دوم از برندهای غیر کورسیر.
اون میکرون صد درصد مطمئن نیستم که اصل باشه .نقل قول:
رم دسکتاپ هاینیکس هم تو دیجی کالا هست .نقل قول:
رم دسکتاپ هاینیکس هم تو دیجی کالا هست .نقل قول:
بله حق با شماست. البته من برند هاینیکس رو در جستجو انتخاب کرده بودم. ولی یک دسته بندی جداگانه به نام اس کی هاینیکس رو ندیده بودم. مرسی :11()::11():نقل قول:
رم دسکتاپ DDR3 تک کاناله 1600 مگاهرتز اس کی هاینیکس مدل 12800 ظرفیت 4 گیگابایت
440 تومن خریدم.
البته این رم گارانتی نداره که دلیلشو نمیدونم. بازم ممنون.
رم هایی هستند که از روی سیستم های استوک وارداتی باز میکنند . کیفیت خوبی دارند .نقل قول:
حتما در اولین فرصت تست کنید و اگر دیدید مشکلی داره مرجوع کنید .
رم هاینیکس و اس اس دی ای دیتا رسید و نصب کردم. رم سریع شناخت و سرعت سیستم هم بهتر شده ظاهرا.نقل قول:
- اگه لازمه Ram و SSD رو با نرم افزار خاصی تست کنم لطفا اسم برنامهها رو بگین.
SSD رو میخوام دو درایو کنم. یک درایو برای ویندوز. به صورت GPT فرمت کنم؟ چون مادربرد ظاهرا پشتیبانی uefi نمیکنه: BIOS Mode Legacy