درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا این رم هاینیکس معجزه کرده. انگار تا قبل از افزودن رم یکی گلوی سیستم رو فشرده بود و الان گلوش رها شده. الآن میفهمم چرا میگفتید 4 گیگ رم برای ویندوز 10 کافی نیست.
اما یه مشکلی دارم. هارد SSD که خریدم ویندوز روش نصب کردم. ویندوز روی هارد WD Black هم حذف نکردم.
بعضی وقتا ویندوز نمیاد بالا و در همون صفحه سیاه پیغام زیر رو میده:
Verifying DMI Pool Data.....
AMD Data Change...Update New Data to DMI!
A disk read error occured
Press Ctrl+Alt+Delete to restart
حالا باید 10-20 بار سیستم رو ریست و خاموش روشن کنم تا بالاخره یک بار ویندوز بیاد بالا. بعد اونجا در یک صفحه بین دو ویندوز نصب شده، ویندوز روی SSD رو انتخاب میکنم.
به صورت پیش فرض اولویت بوت برروی هارد WD Black تنظیم شده و حالت بالا پیش میاد.
وقتی در بایاس اولویت بوت رو روی هارد SSD تنظیم میکنم بدتر میشه. در اون صفحه سیاه این پیغام رو میده و هرچی منتظر بمونی ویندوز نمیاد بالا:
Verifying DMI Pool Data.....
AMD Data Change...Update New Data to DMI!
--------------------
مشکل جدی تر امروز داشتم و اونم اینکه نمیتونم به فایلهای درون هارد WD Black دسترسی پیدا کنم. درایوها در ویندوز دیده میشن ولی نمیتونم فایل و فولدرها رو باز کنم. خطای زیر نمایش میده:
The request could not be performed because of an I/O device error
ممکنه کابلها مشکلی داشته باشند؟ کابل ساتای نو نداشتم. یکی توی وسایلم بود اونو برای SSD استفاده کردم. خیلی کهنه اس.
یک بار هم باتری سی موس رو برداشتم. منتها فایده ای نداشت.

Bookmarks