با عرض سلام به همه دوستان و اساتید محترم سایت

چند وقتی است در این سایت های کامپیوتری دارم می گردم برای یک سیستم مقرون بصرفه و مکفی برای کارهای خودم ولی با این حجم اطلاعات نتونستم تصمیم بگیرم.

با توجه به اینکه بنده این سیستم را برای کارهای مهندسی از جمله پردازش های سنگین و طولانی مدت و کارهای گرافیکی بالا (3D , Rendering) نیاز دارم، پیشنهاد شما با این فرضیات چه می تواند باشد:

الف- ترجیحا از سیستم Intel , NVidia استفاده شود.
ب- جهت اطلاع که ملزومات نرم افزار مختص کار بنده رم 8 گیگ را خوب و 16 گیگ را عالی پیشنهاد داده است.
ج- ظرفیت HDD ، 500 گیگ برام کافی است. بیشتر از حجم دوربالا بودن هارد اهمیت دارد.
د- پردازشگر پیشنهادی از نسل چهارم باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

لطفا به این چند سوال جواب کوتاه دهید:

1- آیا لپ تاپ (که البته منطقی است قیمت بالایی خواهد داشت) مثل MSI GE60 or Ideapad y510p (یا موارد بهتر در صورت موجود)قادر به تامین نیاز های من خواهند شد؟
2- مانیوتور Full HD باید تهیه کنم؟
3- آیا در کنار HDD استفاده از یه SSD با حجم پایین (کمترینش چقدر است، نمی دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) توصیه میشود؟

با عرض پوزش که کمی سوالات زیاد شدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و نهایتا با تشکر از حسن توجه شما

منتظر نظرات صمیمانه شما برای تصمیم گیری نهایی هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید