سیستم پیشنهادی شهریار جان سیستم خوبیه و نیز بنا بر این هست که مانیتور هم 22 باشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در مورد هارد آیا به نظر شما بهتر نیبست وسترن بگیریم ؟! البته من خودم سیگیت دارم نقص نداره !!! گرافیک هر چی بیشتر بهتر !!! تا 500 جا داره ... از طرف سوال کردم گفت 2 تومن میتونم جور کنم !!! میخوام که تا مدتها جوابش بده و قابل ارتقا باشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان(یا دوستان عزیز) منظور از RAID 0 چیه ؟ آیا مقاله ای در مورد نحوه Raid0 هست ؟! و چطور میشه مثلا دوتا هارد 500 رو raid0 کرد ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره کولر خیلی مهمه ... و یه کیس بسیار خنک ... راستی کارت صدای pcx چنده ؟! فکر کنم یکیش رو محمد ترنس داشته باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور AOK هم من خیلی خوشم نمیاد ازش ... هنوز جواب پس نداده تو بازار ( البته تشکر میکنم از پیشنهاد دوست خوبم tamimi بابت راهنمایی )
یه سیستم AMD هم جسارتا معرفی کنید ... تا حالا فنوم 2 کار نکردم ... ولی شنیدم خیلی قدرتمنده !!!

Bookmarks