کاربر شهرسختافزار
آفرین. کار درست اینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته خریدار پولداره و کم و زیاد براش فرق نمی کنه ولی اصلا درست نیست که از این اعتماد سوء استفاده کنیم!!!!!!!!!!
وحید جان جدیدا فامیلاتون همه افتادن تو کار سیستم خفن بستن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه همه هم میان سراغ شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدباشه حتما ... البته تا يك ماه فرصت هست ... اگه بخواهيم منتظر قطعات جديدتر باشيم بايد تا ابد منتظر باشيم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولي باشه حتما كمي ديگر منتظر خواهيم موند!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ميذاريم واسه هفته آخر
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله ... اگه كار تميز باشه و خدايي ... چرا كه نه ؟! ناسلامتي تو فاميل ما اينكاره هستيما !!! تا الان هم حداقل 180 تا سيستم بستيم داديم تحويل ...
تازه اين سيستم واسه فاميل نيست !!! تو پست شماره 1 توضيح دادم ...!!!
كجا بودي ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوره سربازي هم اين كارمون بود ... از فرمانده تيپ گرفته تا سرباز صفرش ... سيستمهاشون رو خودم واسشون ميبستم !!!
از نظر دقت و ظرافت و نحوه جادهي سيمها و بهينه كردن سيستم كسي رو اصلح تر از خودم نديدم تا بحال ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شخصا كار هيچكدوم از اين شركتهاي كامپيوتري رو قبول ندارم ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مطمئن باش اگه جاي كار ميلنگيد و كسي ناراضي بود ... ديگه اون موقع سراغ من نميومدن !!!
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 19-08-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
به پيشنهاد دوست بسيار خوبم شهريار جان ... اين تاپيك تا اطلاع ثانوي به حالت تعليق در مي آد ... تا دو...سه هفته ديگه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اولا فکر نکنم تا دو سه هفته آینده هیچ تغییر قیمتی پیش بیاد حداقل توی قطعاتی که مثلا من معرفی کردم شاید CPU یا مادر برد یکم بیاد پایین اما خوب به جاش ممکن رم بره بالا تر همونطور که چند روز داره میره بالا تر اگر بخواین منتظر نسل بعدی سیستم ها بشین تا اینها افت قیمت کنه باید حداقل به نظر من 2 ماه رو در نظر بگیرد در ضمن اون موقع دیگه این سیستم یه جورایی به قول خودتون HI END نیست .
راجع به قیمت هم حالا ما گفتیم گوش بریدن یه شوخی کردیم اگر مثلا قیمتهای که من دادم در نظر بگیریم اولا خود اون آدم نه می تونه بعضی از این قطعات رو پیدا کنه نه این قیمتها بهش می دن بدشم وقتی یه سیستمی 5 میلیون و 300 هزار تومان در بیاد برای خود شما، اگر 10 % سود برای خودتون در نظر بگیرد خوب سیستم نزدیک 6 میلیون میشه دیگه ضمن اینکه قطعا نصب کردن همچین سیستمی با یه سیستم با کیس معمولای قطعات معمولی خرجش فرق داره 10 - 20 هزار تومان نیست مثل این می مونه که یه آدمی همیشه ماشین پراید بفروشه با 200 هزار تومان سود وقتی هم می خواهد بنز 100 میلیونی بفروشه بگه چه فرقی داره اینم ماشین اونم ماشین و همون سود 200 هزار تومان بگیره.
D J V A H I D (20-08-09)
HWBOT Crew
دوست عزیز بهتره این بحثها رو به صورت پیام دنبال کنید نه در تاپیک (به صورت عمومی)...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که بنده اطلاع دارم یک قیمت همکار وجود داره و یک قیمت مشتری!
در این بین فروشنده سود خودش رو می کنه نه اینکه آخر سر هم 10% بیاد روش... حالا صرفا به این خاطر که طرف هزینه واسش مهم نیست و چون دارین سیستم گرون می بندید باید سود توپولی!! هم بکنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال هرکسی مسئول کار خودش هست...
موفق باشید...
D J V A H I D (20-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks