cpu intel g3220
main gigabyte h81m-s2pv
ram 4gb kingston value 1600
vga gigabyte 730gt
hdd 1tb wd blue
case green wee
power cooler master elite 460w
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان محترم
دوستان بنده قصد دارم گیم نت بزنم حدود هشت تا سیستم میخوام رفتم یه جا یه فاکتور کرد گفت یک میلیون 250 هزار تومن هر کدومش میشه ولی این واسم سنگینه .
اگه میشه سیستمی بهم پیشنهاد بدید ک برای بازیهای گیم نت مناسب باشه مثل کانتر - وارکرافت - جنگ های صلیبی و .... که قیمتش مناسب باشه واقعا دستم خالیه و نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه چند دقیقه وقت بزارید یه سیستم مناسب برام ردیف کنید تا من اقدام کنم دمتون گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
cpu intel g3220
main gigabyte h81m-s2pv
ram 4gb kingston value 1600
vga gigabyte 730gt
hdd 1tb wd blue
case green wee
power cooler master elite 460w
Intel Fan
باسلام
سیستم پیشنهادی اقا امید را که من جمع زدم شد یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان
گرافیک پیشنهادی ایشون gt 730 میباشد که خیلی کم از گرافیک مجتمع Intel hd 530 ضعیف تر است طبق بنجمارک های زیر
PassMark Software - Video Card (GPU) Benchmarks - High End Video Cards
UserBenchmark: Intel HD 530 (Desktop Skylake) vs Nvidia GeForce GT 730
سیستم پیشنهادی زیر از سی پی یو قویتر رم بیشتر بهره مند است اما قیمتش فقط 75 تومان از سیستم اقا امید بیشتره و در اینده قابل ارتقا میباشد (امید جان لطفا کمک کن اگه قطعه ای رو اشتباهی گفتم)
هارد وسترن بلو 1 ترابایت ۱۶۹,۰۰۰
GREEN Wee ۸۳,۰۰۰
Cooler Master Elite 460W PSU ۱۳۶,۰۰۰
asus h110M-C D3 ۲۴۹,۰۰۰
i3 6100 skylake ۴۵۵,۰۰۰
۱۳۳,۰۰۰ رم کینگ مکس 8GB 1600MHz DDR3
جمع=۱,۲۲۵,۰۰۰
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 21-12-15 انجام شده است
SajjadKhati (23-12-15)
کاربر شهرسختافزار
با گرافیک آنبرد هم میشه این بازی ها رو اجرا کرد اگه فقط همین بازی هاست. برای کارت گرافیک مجزا gigabyte 730gt همون جوری که معرفی کردند بهترین انتخاب هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-12-15)
کاربر شهرسختافزار
داداش زحمت کشیدید ولی این که بازم شد همون قیمتی ک برام سنگین بود تازه مانیتور هم که اضافه بشه از اون قیمت هم میره بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سیستم apu مناسب براتون مینویسم
AMD A6-7400K 238
MSI A78-G41 PC Mate 260t
ram 4gb kingston 1600 75t
hdd 1tb seagate 170t
case green oraman 70t
power cooler master elite 460w 130t
SajjadKhati (23-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
داداش زحمت کشیدید ولی این که بازم شد همون قیمتی ک برام سنگین بود تازه مانیتور هم که اضافه بشه از اون قیمت هم میره بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
lمرسی فقط گرافیک ننوشتید آیا واسه اینه که گرافیک آنبورد جواب میده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب میده دارای گرافیک رادئون R5 هست . که گیم هایی که نام بردید رو جواب میده . فقط یک فن 40 تومنی دیپ کول هم بگیرید که مشکل حرارتی نداشته باشید . چون مدت زیادی کیس ها روشن هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (23-12-15)
کاربر شهرسختافزار
داداش یکی از دوستان این رو پیشنهاد دادن ببین چطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD A4 7300 3.8Ghz BOX CPU
main msi a68hm_e33v2
ram pristine geil 4gb 1600
power green 380
hdd wd 500
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks