باسلام به همگی
سیستمهای قبلیم:
MSI 790GX-G65 Winki Edition MSI 785G-E53 Phenome X3 720 Black Edition 2*2gig Patriot 1600XMP
ازسیستمهای قبلیم راضی بودم خصوصاٌ با انلاک و اورکردن Ram و CPUتا3.115Ghz ولی یه نفر پیله اینقدر رو مخ واعصابم رفت که سیستمو بهش دادم،سرعت خروجی گرفتن فیلم تو دوتا برنامه هم برام مهمه چونکه نزدیک به 80% فیلمهام بالای 1 ساعتن و کیفیتها همه HD و Blu-Ray هستن چه ورودی چه خروجی.
قطعات موجود=پاور850 Rail و دوعد گراف HD5770 همراه با 8500GT 512 رو به علاوه 4 عدد هارد ساتا2 و Blu-Ray RW و کیس مناسب دارم. پس میمونه Main+CPU+RAM
نیاز بنده به سیستمیه که فقط و فقط باهاش کار ویرایش و رندر فیلم با حجم وکیفیت بالا انجام میدم که چند مورد برام خیلی مهمه:
1)براکارت PCI دوشکاف داشته باشه چونکه کارت کپچر و تدوینی که دارم هردو قدیمین همچنین کراس رو پشتیبانی کنه.
2)حتماًازنوع Amdباشه چونکه با این پول که من دارم Intel به هیچ عنوان ارزش نداره ببندم(((سقف1.000.000 تومن)))
3) مین باید درگاه ""واجبهIEEE 1394 ""و eSATA برادوربین هام داشته باشه که تو سری جدید من تو به جز چند مورد ندیدم .
از سری جدید FM,AMوFX کدوم نتیجه بخشتره، منتظر نظر وتوصیه اساتید هستم
اینم بگم اینجا برا کارم فقط زیر دستم MSI تو اهواز جواب میده و Asus ّ به فنا میره ، GigaByte هم کم میاره.
شرمنده طولانی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks