LCD HP w2207 گزینه ی خیلی خوبی هست با گارانتی کرسی رایانه قیمتش 269 هست
واقعا کیفیتش عالیه
اگه یک بار ببینی دیگه هیپ کدوم از LCD های LG و samsung قبول نمی کنی
کاربر شهرسختافزار
پیشنهاد میکنم کارتتون رو با 8800GT که الان قیمتش حسابی افت کرده عوض کنید (حدود 50000 تومن بالاتر از 4670 هست) تا بتونید از تکنولوژی CUDA در 3D Max و Maya استفاده کنید. در صورت استفاده کمک زیادی به سرعت پردازش میکند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LCD HP w2207 گزینه ی خیلی خوبی هست با گارانتی کرسی رایانه قیمتش 269 هست
واقعا کیفیتش عالیه
اگه یک بار ببینی دیگه هیپ کدوم از LCD های LG و samsung قبول نمی کنی
|
|
به نظر من برای مانیتور بهترین انتخاب 2230fm aoc و یا 22v aoc هست چون کنتراست بالا و درگاه hdmi دارن و همچنین برای گرافیک هم اگه بتونی ارتقاش بدی و یا حتی با یه geforce تو همین قیمت عوضش کنی خیلی بهتر میشه ولی اگه یه 250gts دست دوم یا نو گیر بیاری نور علی نور می شه.
سلام محمد من بهروزم دمت گرم پیشنهاد خوبی بود.راستی تمیمی خود منمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadkalantar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک مدل LCD AOC دیدم به نظر من صفحش بیشتر خاکستری بود تا سفید
نمی دونم مدلش چی بود برای یکی از بچه ها بود
کاربر شهرسختافزار
من یه نظر بهتری دارم می تونی عوض رم باس 2000 رم رم با1600 بگیری در عوض به جای 4870
2 تا 4770 بگیری با هم کراس فایر کنی چون نزدیک 10 تا 15 درصد از 4890 هم سریعتر میشه ، از طرفی 2 تا GPU داری 100 درصد مطمئن باش
tamimi (01-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks