Jagvar (21-08-09)
HWBOT Crew
دوست عزیز... هیچ پاوری 2 کابل 8پین برای پردازنده نداره...!! یک 8پین و یک 4+4 پین دارند که می تونید استفاده کنید برای بورد EVGA...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (21-08-09)
HWBOT SSA Member
دقیقا حق با شماست بنده این رو اشتباه گرفته بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از لحاظ وات،1000 برام کفایت می کنه شاید Tt رو بگیرم. البته کروسیر هم پاور جالبی بود دوتا ریل 12 و روی هر کدوم 40 آمپر ولی از محتویات داخلش خوشم نیومد دوخازن نچندان جالب و در عین حال دو ترانز کوچیک که به گمونم با تموم این تفاسیر کیفیت پاور کروسیر پایین باشه.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
कभी हार
از توانایی در تغذیه کردن آمپراژ مناسب بدون هیچ شکی میتونید از همون پاور Enermax ای که خدمتتون عرض کردم استفاده کنید حتی اگه بخوایند پردازنده را فرکانس 5.5Ghz و با سه تا کارت گرافیک هم که استفاده کنید هیچ مشکلی براتون پیش نخواهد آمد .
پیشنهاد میکنم لینک های زیر را با دقت ببینید :
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=712
http://www.silverstonetek.com/produc...T1500&area=usa
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=231668
به نتایج ثبت رسیده در رده های بالای HWBOT هم نظر کنید بد نیست .
نتیجه اخلاقی داستان : این پاور Enermax ای که معرفی کردم به هیچ وجهی مشکلی در سخت ترین شرایط اورکلاک چه با همین سیستم 1366 شما و چه حتی بخوایند از PhII ها با فرکانس های بسیار بالا استفاده کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده باز هم پیشنهاد میکنم اگه براتون قیمت مهم نیست Enermax Revolution 1250W را بردارید و اگه قیمتش براتون زیاد هست میتونید Corsair HX1000 را بردارید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
یک سوال از دوستان داشتم واسه خودم!
این پاور Green 1230W در مقایسه با پاورهایی که معرفی کردید چه معایبی داره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (21-08-09)
|
|
والا پاور 1235 گرین هم دقیقا ساختاری شبیه Enermax داره فقط یکم تغییرات که اونهم به سفارش گرین هست
توی رده ی بالای 1000 پاور ها کلا قضیه اشون فرق میکنه چون میتونند توی 1 لاین امپر بالایی رو تحمل کنند
من نظرم روی 1235 گرین هست که اوایل پاییز میاد و قیمتش در بدترین شرایط از 1000 کروسیر کمتر هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
شهریار جان ممنون که قضیه رو باز کردین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاالله این پاور خواد انتخاب شد.
اما یه سوال: چرا توی سایت خود انرمکس 1250 وات رویلوشن خبری ازش نیست؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 21-08-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
HWBOT SSA Member
ببینم کسی از دوستان خبر نداره قضیه این پاور انر مکس چیه؟
توی این چنتا سایتی که بنده قراره خرید کنم که هیچ اثری از 1250 نیست.
یکی میگه هنوز عرضه نشده،از اونطرف توی بیشتر جاها گذاشتن برا فروش!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
عضو VIP شهرسختافزار
تو وجود داشتن که شکی نیست. چون این Review مربوط به این PSU میشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Enermax Revolution 85+ 1250W Power Supply
Jagvar (22-08-09)
مدل 1250 وات کولر مستر هم تو سایت دریا رو که دیدم موجود بود :
Real Power Pro 1250W
http://www.daryacomputer.com/product...50-EMBA-D2.htm
Jagvar (22-08-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من Review های مختلف را نگاه کردم و مشخصات این پاور را هم دیدم . نکته خاصی در مورد این پاور هست ؟
راستی قیمتش چه قدر هست ؟
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks