برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا تازگی ها انقدر تبلیغ دریا کامپیوتر رو می کنید
1.طبق قوانینی که من از مدیر ها می دونم هیچ مدیری حق تبلیغ برندی رو نداره شما الان این روز ها هر پستی می دید مربوط به دریا کامپیوتر می شه فکر کنم روی این موضوع فکر بشه خیلی بهتر هست چه بسا مدیر هایی از این سایت در شرکت ها کار می کنند اما شما حتی نمی دونید در کجا کار می کنند
2.هدف این سایت اطلاع رسانی درست هست کجا رکورد رم DDR3 X58 ها با bloodrage خورده!! تا اونجایی که من یادم میاد یک همچین Fsb رو با corsair و با مادربورد classified و با تایمینگ 7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بالا تر این رکورد هم زده شد
ّبعدش هم مدیر انجمن باید اطلاعاتش کامل باشه نه به اولین سرچ در گوگل ختم بشه و اون رو ملاک قرار بده
با احترامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks