serpens13 (20-08-09)
HWBOT SSA Member
فعلا دقیق معلوم نیست.چون قراره این قطعات به دبی پست بشن و از دبی وارد ایران شن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
serpens13 (20-08-09)
اگه من چيزي بخوام ميتوني كنار سفارشات بگيري ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی خوام وارد بحث بشم و تاپیک رو منحرف کنم ولی این پاور انرمکس برای شما مناسب نیست...
چون 6 ریل هست و آمپراژ به نسبت کمتری در ریل های 12 ولت قابل دسترسی هست...
بهترین پاور ممکن برای اوورکلاک سنگین پاور های 2 یا 4 ریل هست...
ترمال تک رو قبول دارم گرون بود ولی این سری (Tough Power) قدرت بالایی دارند...
با این اوصاف کرسیر 1000 وات گزینه مناسب تری هست!!
عموما نباید مشکلی داشته باشه!!و یه نکته دیگه من توش هنوز گیج هستم. این مدل از classified با CF که مشکلی نداره که؟
چون هر روز دارن باهاش تست کراس 4890 ثبت می کنن...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (20-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا تازگی ها انقدر تبلیغ دریا کامپیوتر رو می کنید
1.طبق قوانینی که من از مدیر ها می دونم هیچ مدیری حق تبلیغ برندی رو نداره شما الان این روز ها هر پستی می دید مربوط به دریا کامپیوتر می شه فکر کنم روی این موضوع فکر بشه خیلی بهتر هست چه بسا مدیر هایی از این سایت در شرکت ها کار می کنند اما شما حتی نمی دونید در کجا کار می کنند
2.هدف این سایت اطلاع رسانی درست هست کجا رکورد رم DDR3 X58 ها با bloodrage خورده!! تا اونجایی که من یادم میاد یک همچین Fsb رو با corsair و با مادربورد classified و با تایمینگ 7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بالا تر این رکورد هم زده شد
ّبعدش هم مدیر انجمن باید اطلاعاتش کامل باشه نه به اولین سرچ در گوگل ختم بشه و اون رو ملاک قرار بده
با احترامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 20-08-09 انجام شده است
New Season
معین جان بی زحمت لطف میکنید بگید مشکل بایوس Blood Rage چیه؟! یا منظور از گیج زدن یعنی چی؟!
ممنونم/موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز با هر مادربوردی باید کار کرد تا دقیقا بهمید من چی می گم روزی که من با نماینده های دریا داشتیم 920 رو اور می کردیم (البته بایوس اپدیت در دسترس نبود) برای بوت کردن به مشکل های زیادی بر خورد کردیم
شما باید براتون جالب باشه که مثلا یک بار 4500 رو بوت می کنید به ویندوز می رید سیستم رو ریستارت می کنید دوباره بدون هیچ تغییری سیستم بوت نمی کنه!! این یعنی بایوس گیج
البته فاکس کان برای این موضوع کلیدی طراحی کرده که به اخرین باری که سیستم بوت شده تنظیمات رو بر می گردونه و شاید این یکی از خوبی های این برد باشه!!
اما در کل هنگامی که دوستمون در دسترس دارن Evga classified رو چرا بیان هزینه برای بردی که ارزش برابر نداره تهیه کنند شاید در ایران یکی از گزینه ها باشه اما در خارج از کشور هیچ گاه یک گزینه فوق العاده نیست
یکی از ایراد های اساسی که داره در بایوس توانایی اینکه زیر -12 درجه رو نشون بده نداره و این شاید یک عیب بزرگ برای این مادربورد باشه البته با بایوس اپدیت نشده شاید با بایوس جدید مشکلش حل شده باشه
هدف تضعیف یا تقویت یک مارک نیست به من هیچ سودی نمی رسه کسی فاکس کان بگیرن هیچ ضرری هم نمی رسه که نگیرن هدف اینه که اطلاع رسانی درست بشه!!
با احترامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
HWBOT SSA Member
یه چیز رو من می گم اگه اشتباه بود تذکر بدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گمانم Tt یک 8 پین برای تغزیه CPU داشته باشه درسته؟
از اونطرف فقط توی دوتا از ریل ها 36 آمپر هستش که 6 آمپر از انر مکس بیشتر هستش.
-------------------------------
اما یه نکته جالب: توی سایت انرمکس از 1250 خبری نیست!!!
http://www.enermaxusa.com/catalog/in...page=1&sort=2d
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 21-08-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
HWBOT Crew
منظور شمارو متوجه نشدم دوست عزیز...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل پاور 6ریل برای پایداری بیشتری در SLI 3X یا CF 4X هست... که کارتها مصرف بالایی دارند و سعی بر این هست که تداخل کمتری صورت بگیره...
به آمپراژ ریل 12v دوم توجه کنید...
که پردازنده از این ریل تغذیه می کنه...!!
Jagvar (21-08-09)
|
|
HWBOT SSA Member
نگاه کنید روی cassifeld دوتا 8 پین داره برای تغزیه مادربورد. در صورتی که Tt یک هشت پین بیشتر نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
اکثر پاور های رده بالا یک عدد 8 پین و یک عدد 4+4 پین دارند که میشه به عنوان یک 8 پین استفاده کرد
Jagvar (21-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks