سلام به همه
من یه کامپیوتر فقط برای بازی کردن میخواستم.میخواستم بدونم شماچه نظری درباره قطعتاش میگید؟کدوم قطعه رو از چه مارکی بگیرم بهتره؟یه سیستمی میخوام که تا سه سال دیگه بازی ها رو بدون هیچ نقصی بیاره ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
من یه کامپیوتر فقط برای بازی کردن میخواستم.میخواستم بدونم شماچه نظری درباره قطعتاش میگید؟کدوم قطعه رو از چه مارکی بگیرم بهتره؟یه سیستمی میخوام که تا سه سال دیگه بازی ها رو بدون هیچ نقصی بیاره ممنون
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fatemeh joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا میزان بودجتون را بفرمائید تا بهتر بشه راهنمائی کرد
بعضی از شرکتهای بازی ساز ( بهتر بخوام بگم بعضی موتورهای بازی ) تنظیماتی دارند که هر سخت افزاری را به چالش بکشه
برای مثال کرایسیس یک بازی مربوط به سالها پیش است که هر چه قدر سخت افزارها قویتر شد این بازی روانتر و بهتر اجرا شد
به هر حال برای pc چیزی به نام پایان کار وجود نداره و هر چقدر سخت افزار قویتر باشه ( برخی از ) بازیها روانتر و با کیفیت تر اجرا خواهند شد
Cyberlife (26-05-13), fatemeh joon (26-05-13), Rezasam1 (26-05-13)
کاربر شهرسختافزار
بودجه من 2.5 میلیون هست
متاسفانه به دلیل بالا رفتن قیمت دلار ( بی ارزش شدن ریال ) با این بودجه نمیتونید سیستم گیمینگ خیلی خوبی تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fatemeh joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای داشتن سیستم گیمینگ با مونیتور 19 اینچ کارمون خیلی سخت نیست چون این مونیتور با رزولیشن 1366*768 نیاز به سخت افزار خیلی قدرتمندی نداره
ولی اگر شما مونیتور 22 اینچ و fullhd در نظر داشته باشید باید در انتخاب فطعات دقت و وسواس زیادی به خرج بدیم تا بهترین نتیجه را داشته باشیم
برای شروع شما وضعیت مانیتور را مشخص بفرمائید تا مطابق با آن به بررسی سایر قطعات بپردازیم
alksdj (26-05-13), fatemeh joon (26-05-13), mohammad1985 (27-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks