برنامه نویسی دیگه مثلا قدیم نیست که صرفا با یه کامپایلر تحت خط فرمان کار بشه،الان با توجه به Managed شدن زبان های برنامه نویسی مثل جاوا /سی شارپ،و نیاز منابع سخت افزاری بیشتر،وجود کلاس ها و الگوریتم های Multithread ضروری هست و بدون شک،اپلیکیشن های اینده از این راهکار کد نویسی استفاده میکنند و کلاس های خاصی هم برای اینکار در IDE ها تعریف شده و در پلتفرم .net هم فکر کنم فضای نام System.threading برای استفاده از شیوه برنامه نویسی Multithreading تعبیه شده که در بازدهی این برنامه ها در پردازنده های HT دو برابر خواهد شد. در هر صورت پیشنهاد من همانطور که در پست اولم هم عرض کردم،پردازنده Core i7 2600 هستش که حداقل قابلیت اورکلاک تا 4200 رو داره و با کولر استوک امکان پذیره. اما اگر هم قراره پردازنده Core i5 2500K انتخاب بشه،باید حداقل 50 تومن و برای یک اورکلاک پایدار و فرکانس بالا، 100 تومن هزینه بشه.
رو گرافیک هم بحث خاصی ندارم،گرافیک Ati 6870 هم به راحتی میتونه تمامی بازی ها روز رو اجرا کنه.بسته به نظر کاربر که بخواد چقدر هزینه کنه میشه انتخاب ها متعددی داشت.
اما در مورد رم در سیستم عامل 64 بیتی به مقدار 4 گیگ پاسخگوی تمامی نیاز ها خواهد بود اما اگر برنامه های زیادی همزمان در حال اجرا باشه،ممکنه از 4 گیگ هم تجاوز کنه و به خاطر اینکه کیت دوال در پلتفرم حفظ بشه،به اجبار از دو کیت دوال باید استفاده کرد.
فرکانس رم هم حتی فرکانس 800 با 2400 هم تفاوتی محسوسی نداره و تفاوت زمان اتمام اجرای برنامه ها ممکنه ثانیه ای باشه.اما وقتی که سیستم حرفه ای قراره بسته بشه،از تمام قابلیت های ممکن از جهات مختلف استفاده میشه.

Bookmarks