amirpcp30 (01-01-10), Computex (01-01-10), HoSsEiN.iR (01-01-10), ripek (01-01-10)
به نظرم شما کار ناپسند و خامی انجام دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست شما حتما به شما اعتماد داشته که به عنوان مشاور از شما نظر خواسته و شما اگر تخصص نداشتید نمیبایست قبول میکردید
سیستم که هپلی معرفی کرد حداقل و در بدترین شرایط ۲-۳ برابر در بازی قویتر بود علاوه بر اینکه پشتیبانی کامل از dx11 هم داشت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://service.futuremark.com/result...eResultType=19
http://service.futuremark.com/result...eResultType=19
دوستانی که میخوان مشورت بدن لاقل بدون تعصب ۴ تا ریویو روی نت بخونن و یکم اطلاعات بروز داشته باشن که اینجوری پولهای دیگرون رو به باد ندن
amirpcp30 (01-01-10), Computex (01-01-10), HoSsEiN.iR (01-01-10), ripek (01-01-10)
من بهش گفته بودم اما اون خیلی ازم خواست تا من قبول کردم ب بهش هم گفته بودم که سیستمو از توی نت انتخاب می کنم
اگه من بهش نمی گفتم میرفت پیش یک مغازه دار همین طوری میگفت یک سیستم تا 900 اون هم معلوم نبود چی بهش میداد
nima_hl (01-01-10)
|
|
این تشکرو زدم که بالاخره یه سیستمو انتخاب کردید که دوستان دیگر الکی زحمت نکشن دوباره یه سیستم دیگه پیشنهاد بدن بهتر بود که زودتر خبرشو می دادید .
فرمایش نیما جان هم کاملا تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نگفتم بقیه الکی زحمت کشیدن من دارم روی سیستم ها فکر می کنم هنوز می خواهم نظر بدماین تشکرو زدم که بالاخره یه سیستمو انتخاب کردید که دوستان دیگر الکی زحمت نکشن دوباره یه سیستم دیگه پیشنهاد بدن بهتر بود که زودتر خبرشو می دادید .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان. لطفا دقت کن :
1) اولا که سيستم يشنهادي Hapalii قيمتش حدود 100000 تومان گرونتر از قيمتي است که آقا امير در خوراست کردن. والا با همين مبلغ اگر روي GTS250 بزاري کارت به مراتب بهتري مي تونيد بخريد و اون موقع مطئمنا منم يه کم از سر و تهش مي زدم و کارتي که DirectX11 Support باشه رو (با اينکه الان کاربرد آنچناني نداره اما آينده داره) رو معرفي مي کردم. لطفا به مبلغي که مراجعه کنندگان جهت مشاوره ارائه مي دن دقت کنيد.
2) مانيتور که جناب Hapalli معرفي کردن 19 اينچه و رزولوشن پاييني داره و اين باعث مي شه که کارتي که معرفي کرديد نصف کارآييش رو از دست بده. در حاليکه بازيها روي رزولوشنهايي مثل 1200٭1920 کيفيت خوبي دارند و کارتهاي گرافيک قوي مثل 5850 واسه اين رزولوشنها و بالاتر ساخته شدن در حاليکه اين رزولوشن فقط روي مانيتورهاي 22 اينچ به بالا تعبيه شدن. پس در حال حاضر واسه کارت گرافيکي مثل 5850 اصلا مانيتور 19 اينچ معقول نيست.
3) پردازنده توي گيم خيلي موثر نيست. اما تفاوت X2 240 با Q9300 هم خيليه. اينم مدرک:
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=114&p2=75
اصلا پردازنده معرفي شده 2 هسته اي و Q9300 چهار هسته اي هست و کلا سيستم عامل و برنامه و گيم کلا به سمت چهارهسته اي ها در پيشروي هستند نه دو هسته اي!!!
معقول نيست که همه قطعات سيستم و قيمت رو پايين بزاريم که مي خوايم به مراجعه کنندگان فقط يه کارت گرافيک بالا معرفي کنيم که اصلا به تيپ سيستم نخوره!!!
پس لطفا همه چيز رو با هم ببينيد نه فقط VGA تا مراجعه کنندگان دچار اشتباه نشن و ضرر نکنن و بيخود نگيد کار خام و ناپسند انجام داديد و اينجور حرفهاي ..... .
با تقديم احترام.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
امير جان قطعات معرفي شده خوب و بهينه هستند. اين که اگر مي تونيد بيشتر هزينه کنيد يسيستم بهتري مي شه معرفي کرد يه چيز تابلوئه. شما فرموديد قيمت تا 900000 تومان. منم در اين محدونده قطعه معرفي کردم و الا VGA بهتري معرفي مي کردم. پس به قطعاتي که به دوستتون معرفي کرديد شک نکنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
amirpcp30 (02-01-10)
رضا جان لطفا به overview نگاه کنید و اون دو لینک رو هم حتما نگاه کنید
لطفا موقه پست دادن دقت بیشتری بفرمایید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث سر سیستم پیشنهادی hapalii جان نیست
کاربر شهرسختافزار
حسين جان. شما هم بيشتر دقت کنيد. اين عين فرمايش آقا نيما هست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"سیستم که هپلی معرفی کرد حداقل و در بدترین شرایط ۲-۳ برابر در بازی قویتر بود علاوه بر اینکه پشتیبانی کامل از dx11 هم داشت"
درسته؟! پس ايشون غير مستقيم دارن سيستم جناب Hapallii رو پيشنهاد ميدن.
اصلا عنوان تاپيک کامپيوتر تا 900000 تومانه. لطفا نوشته هاي بنده رو دقيقتر بخونيد.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
amirpcp30 (02-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینجا که دیگه بیشتر کل کل همانطور که قبلا هم گفتم واسه همین زیاد داخل نمی شم اما راجه به سیستم که من پیشنهاد دادم چنتا نکته اولا که چون بارها دیدم معرفی سیستم چندادن هم اینجا سودمند نیست زیاد جدی نمی گیریم شاید من خودم هم می تونستم قطعات بهتری معرفی کنم اما راجع به بوجه من خودم در اخر گفتم اگر هزینه 993 هزار تومان زیاد می تونند به جای 5850 یک 5770 ببندن که 150 هزار تومان کل سیستم ارزان میکنه یعنی میشه نزدیک 843 هزار تومان پس اینقدر اسم تاپیک توی سر این بنده حقیر نکوبید دوم این فکر کنم دیگه از این که 5770 کارت بهتری نسبت به 250 شک نباشه حداقل به اندازه یه نیم چه گردن بهتر هست اگر نگیم یه سر و گردن و وقتی پشتیانی از drx 11 رو هم اضافه کنیم و به قول خودتون چون کارت جدید تری تکنولوژی جدید تر در سایه زنی از این حرفها داره ( که البته من با این تیکش اصلا موافق نیستم اما تو بحث راجع به G220 بهتر یا 9600 شما فرمودین منم ادامه ندادم می تونید حالا به بررسی همین سایت راجه به G220 مراجعه کنید ) .
حالا با کم شدن این 150 هزار تومان که تو همان پست اول هم گفتم بودم با 50 هزار تومانش میشه CPU که من معرفی کردم رو با یه 4 هسته ای عوض کنه که دیگه اینقدر کم نباشه جالبی کار اینجاست که شما cpu هارو با هم مقایسه می کنید در صورتی که نزدیک 120 هزار تومان با هم فرق دارند شما باید این دو تا سیستم رو در بازی مقایسه کنید کافی بود ایشون 45 هزار تومان از اون 150 هزار تومان بزار روی پول cpu قبلی و مثلا یه اتلون 620 بخره که هم 4 هسته ای هم نزدیک 65 هزار تومان از cpu معرفی شده شما ارزان تره هم طبق لینک مدرکی که دادید خیلی ضعیف تر نیست حداقل به اندازه 30 % تفاوت قیمتی که دارند .
در مورد رزولوشن مانیتور البته می شد مانتور بهتری از 1952 معرفی کرد ولی من که سر در نیاوردم این جمله یعنی چی {{ در حاليکه بازيها روي رزولوشنهايي مثل 1200٭1920 کيفيت خوبي دارند و کارتهاي گرافيک قوي مثل 5850 واسه اين رزولوشنها و بالاتر ساخته شدن در حاليکه اين رزولوشن فقط روي مانيتورهاي 22 اينچ به بالا تعبيه شدن. پس در حال حاضر واسه کارت گرافيکي مثل 5850 اصلا مانيتور 19 اينچ معقول نيست. }}
اولا بنده به اندازه خودم عقل دارم ثانیا این جمله رو دیگه از کجا اوردید بازی ها در 1920 *1200 کیفیت خوبی دارند یعنی مثلا این روزولوشن چیزی مثل استداندار fullHD برای فیلم هاست اگر هم چین چیزی بگید ما هم بدونیم من که تا حالا همچین استدانداردی برای بازی ندیدم در این که هر چی رزولوشن بالاتر بره کیفیت تصویر هر چی باشه بهتر می شه شکی نیست ولی بازی فقط رزولوشن نیست و خیلی بازی های کنونی هم توی رزولوشن 1920*1200 با حداکثر جزئیات حتی با کارت 5870 هم کم میاره چه برسه به 5850 و بازی هایی که در اینده خواهند امد و سنگین تر هم خواهند بود پس خواهشا حکم کلی ندید که فلان مانتور با فلان روزولوشن برای فلان چیزی غیر از این هم هرکی هرچی بگه معقول نیست چون عقل شما کامل تره .
در اخر هم یه خواهشی از آقای amirpcp30 داشتم که دوستشون که همان فرداش همان سیستم رو تهیه کردند اولا که مبارکشان باشه ایشالا چرخش به چرخه فقط خواهشا لطف کنید قطعات و قیمت های که دوستتون تهیه کردن رو در همین تاپیک بزارید اگر ما از این تاپیک فقط بتونیم این رو یا به من یا به آقا رضا ثابت کنیم که آقا جون 2*1GB Corsair DDR2/BUS800 DHX با گارانتی قیمتش 37 هزار تومان نیست این تاپیک تاپیک پر فایده بوده یا من می فهمم که دارم گران می خرم یا بالاخره بعد از بحث توی 10 تا تاپیک ایشون می فهمن این رم گران تر خواهشان هم به طلوع رایانه ارجاع نیدید چون حداقل یکی رو هفته پیش که نداشت الان هم بعید می دونم حالا قبلا که بحث سر DDR3 باز خوبه این DDR2
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
برای بار چندم میگم قیمتها دقیق نیستند و قیمت ندیم بهتر هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks