دوستان یک سیستم کامل تا 800 تومن واسه گیم.
اوررکلاک زیاد کار نمی خوام بکنه.
رم 4 گیگ حتما.
گرافیک هم عالی باشه.
amd یا اینتل فرقی نمیکنه.
دوستان یک سیستم کامل تا 800 تومن واسه گیم.
اوررکلاک زیاد کار نمی خوام بکنه.
رم 4 گیگ حتما.
گرافیک هم عالی باشه.
amd یا اینتل فرقی نمیکنه.
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا کمی بیشتر توضیح دهید که چه انتظاراتی از این سیستم دارید؟
بیشتر گرافیک قوی باشه یا پردازنده؟
برای Game میخواهید یا با نرم افزار خاصی کار میکنید؟
دوست عزیز اینجا رو نگاه کن :
http://forum.shahrsakhtafzar.com/sho...22068&p=136922
عضو VIP شهرسختافزار
خرید کیس کامل تا 800 . دوستان یک سیستم کامل تا 800 تومن واسه گیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرش فقط کیس میخای یا سیستم کامل ؟
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
کاربر شهرسختافزار
منظورشون احتمالا قطعات داخلی کیس + خود کیس هست
یعنی بجز مانیتور و اسپیکر و موس و کیبرد
دقیقا...منظورشون احتمالا قطعات داخلی کیس + خود کیس هست
یعنی بجز مانیتور و اسپیکر و موس و کیبرد
حالا نمیدونم amd بگیرم که سی پی یو و مین ارزون در بیام و در عوض پول بیشتر رو کارت گرافیک بزارم یا نه؟
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب من هم دقیقا برای همین پرسیدم که می خواهید قدرت پردازشی بالاتری داشته باشید یا قدرت گرافیکی بالا در واقع برای گیم یا کار با نرم افزاری خاص ولی شما جواب ندادی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز پست اول رو خوندی؟؟؟/خوب من هم دقیقا برای همین پرسیدم که می خواهید قدرت پردازشی بالاتری داشته باشید یا قدرت گرافیکی بالا در واقع برای گیم یا کار با نرم افزاری خاص ولی شما جواب ندادی!
چند بار بگم گیم.....
نرم افزار خاصی هم نه...
همین.
با سپاس.
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
کاربر شهرسختافزار
به نظر من فقط النتل بگيريد که به نسبت قيمت کارآيي بالاتري داره و به نظر من ضريب اطمينان بالاتري هم داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب و اما عرايض شما :
شما مي گيد گرافيک واسه بازي عالي باشه خوب پس بايد حداقل يک ATI Radeon HD4850 که قيمتش حدود 210000 تومان هست(برند گيگابايتش) بخريد. اين از اين پس مي مونه 600000 تومان.خوب اگه مي خواي بازيها رو روي آخرين رزولوشن معرفي شده بازي کني بايد رزولوشن 1200٭1920 رو انتخاب کني که فقط و فقط مانيتور Samsung Syncmaster T220P اين رزولوشن رو ساپورت ميکنه تهيه کني که قيمتش 300000 تومانه!!! پس مي مونه 300000 تومان. دو ماژول RAM دو گيگابايت مارک Corsair (که بهترين برند هستش) در مياد 55000 تومان.245000 تومان مي مونه.CPU Intel E5300 BOX که پردازنده به نسبت قيمت خوبيه و واسه چيزايي که فرموئدي جواب مي ده با قيمت 75000 تومان.مي مونه 170000 تومان.هاردديسک هم که فقط برند Western digital رو النتخاب کن که 500GB قيمتي برابر 62000 تومان داره. مي مونه 110000 تومان. کيس با پاور گرين 580W تهيه کن تا سيستمت کم نياره حدود 80000 تومان. ميمونه 30000 تومان. کيبورد و ماوس A4tech برند خوبيه و حدود 25000 تومان در مياد. ميمونه 5000 تومان که به اسپيکر نمي رسه. اونو هم شيريني بخر بده به من و بروبچه هاي سايت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي داشتيد در خدمتم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks