با این پول سیستم بهتری هم می شد بست بر مبنای AMD در ضمن کارت 9500 زیاد کارت جالبی نیست و انتخاب های بهتری هم دارید اما جواب سئوال ها.
1 . هارد مکستور به اون بدی هم که اینجا می بینم همه می گن نیست اما شما روزه شک دار نگیرید به نظر من یا وسترن دیجیتال بگیرید یا سامسونگ با بافر 32 MB سیگیت هم بد نیست اما من 500 گیگ 32 MB بافر ش رو نیدیم اما قطعا داره.
2 . رم بستگی به مقدار پولی که براش در نظر دارین داره رم سوپر تلنت با گارنتی ماتریکس و رمهای پاتریوت توی ارزان قیمت ها بد نیستند crosair هم رم خوبی اما قیمتش یه کم بالا تره من توصیه می کنم پول برای باس بیشتر از 800 ندین و اگر پول دارین خرج مقدار بیشتر رم کنید تا باس بالا تر.
3 . اسلات نارنجی رنگ و آبی رنگ هردو توی عکس یکی PCIx و برای بستن دو کارت گرافیک با هم روی مادر برد .در مورد اورکلاک هم با توجه به نوع cpu و اینکه شما توی این کار مبتدی هستین این مادر برد ها امکانات اولیه اورکلاک رو به شما میده و در حدی هست که نیاز شما رو بر طرف کنه.
4 . برای سیستمی با این مشخصات یه پاور 430 ' گرین کفایت میکنه و در حال حاضر گرین تنها برند معتبر با گارانتی خوبه که تنوع زیادی هم داره برند های دیگه مثل میوا و تنب که اونها هم ارزون هستند با گارنتی معتبر تنوع زیادی ندارند فکر کنم گرین تنها انتخاب باشه در حال حاضر توی این رده.

Bookmarks