کاربر فعال انجمن سختافزار
اره رم رو همون 8 گیگ بگیر ولی درعوض هم نو هست هم ddr4 میشه بعداlمیتونی ارتقا بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1navid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون 1050 ti هم به روز تر و خنک تره هم دسته دو نیست از r9 380 هم 20الی 40 درصد توگیم قویتره
دوم اینکه 4790 پردازنده پرحرارتیه ولی Ryzen 5 1400 هم به روزتره هم به قول خودم پردازنده خوش گوشتیه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-07-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
Screenshot (60).jpg
این شد جمع بندی آخر اگه موردی توش هست بفرمایید
DOOM999 (22-07-17)
|
|
این مونیتور 14 میلی ثانیه است اصلا برای گیم مناسب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1navid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پورت D-SUB فقط داره .روی این کارت جواب نمیده
رم هم CL 17 چرا
باس 2400
CL15 بگیر حداقل
DOOM999 (22-07-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با 2.5 میتونی یه کیس نو بخری که تمام بازی های روز رو در رزولوشن 1080 اجرا بکنه
به نظر من با این بودجه خرید سیستم کار کرده اشتباهه
خودم چون قصد خرید سیستم دارم و چند وقتیه دارم اطلاعات جمع میکنم از این بابت گفتم
*یه پیشنهاد هم برات دارم اگه از اون دست از ادمایی هستی که چند سال یه بار کلا سیستمتو عوض میکنی و مورد استفادت هم گیمه بیشتر بودجه تو بذار برای خرید کارت گرافیک ترجیحا یه gtx 1060 با core i3 7100 (یا صبر کنی سری ریزن 3 بیاد)
*اگه اهل ارتقا هستی یه پردازنده قوی تر بخر با یه کارت معمولی تر که بعدا برای ارتقا فقط کارت رو عوض کنی ryzen 1400 (یا i5 7400) با gtx 1050ti
درضمن اگه بعدها بخوای کارتتو عوض کنی بهتره که الان یه پاور قویتر بخری که بعد ها مشکل پاور نداشته باشی
DOOM999 (22-07-17)
برخی مواقع در تعجبم،دوستان محترم سوال میپرسن، بعد خودشون کارشناسانه تصمیم به خرید میگیرن. خب قربون شکل ماهتون برم، اگر خودتون میتونید تصمیم خوبی بگیرید، پس چرا سوال میپرسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1navid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چرا 2تا رم 4گیگ سفارش دادیم بجای یدونه هشت گیگ؟ که دول چنل کار بیفته بخاطر قدرتمند بودن سی پی یو،رم گلوگاه ایجاد نکنه. چرا مارک جی اسکیل؟ چون بهترین مارک بازار و خرید عُمری محسوب میشه.
چرا مانیتور 450تومنی سامسونگ سفارش دادیم؟ چون هم تاخیر کمتری داره و تارشدگی تصویر و فلیکر ولیتنسیش باعث سردرد هنگام گیمینگ نمیشه، رزولوشن 1920در1080 بود و با این مدل که 1440در900 هست بطور کامل فرق داره.مسلمه 100تومن هزینه بیشتر کاملا عاقلانه هست.
چرا کیس زد پلاس گفتیم، چون بیش از این نیازی ندارید، کیس زد2 برای کسی هست که پول اضافه برای خرج داره.
یا مثلا چرا 20تومن هزینه بیشتر روی مادربورد انجام دادیم؟ چون دیدم مادربورد مدل بالاتر،هیت سینک روی سیستم تغذیه ی سی پی یو گذاشته و احتمال دادم عُمری تر باشه:
orginal_1497704452_amd-a12-9800-tray.jpg
اگر نمیتونید یک ریال بیشتر از 3میلیون تومان هزینه کنید، پیشنهاد میکنم کارت گرافیک رو مدل RX460 4GB تهیه کنید (از مقداد آی تی) با قیمت 560تومن. و یک عدد رم 4گیگ که بعدا به 8ارتقاء بدید مثلا Kingston HyperX FURY 4GB 2400Mhz CL15 DDR4 تهیه کنید. قیمتشم واقعا بالا نیست.سرجمع 8گیگ رم هم با توجه به سخت افزارتون مناسب هست.
موفق باشین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط TechBaMohsen در تاریخ 23-07-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks