من فکردم مدل 240 نوشتید. میتونید مدل 240 بگیرید . خیلی تفاوتی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام با تشکر از شما"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه کیسی رو پیشنهاد میدین واسه این واتر کولر ؟
من فکردم مدل 240 نوشتید. میتونید مدل 240 بگیرید . خیلی تفاوتی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mohammad- (03-06-16), Nima061 (03-06-16)
|
|
این کیس متاسفانه فضای خیلی محدودی داره و به طور رسمی فقط از رادیاتور های سایز ۱۲۰ پشتیبانی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در قسمت بالا محل نصب ۲ عدد فن ۱۲۰ میلیمتری هست که جا شدن رادیاتور ۲۴۰ هم بستگی به ارتفاع هیت سینک MOSFET مادربورد و رم داره ضمن اینکه اسلات اول درایو های ۵.۲۵ اینچی رو اگر قصد نصب CD درایو داشته باشید میبنده
انتخاب کیس هم سلیقه ای هست اما برای انتخاب از ساپورت سایز کولر و طول کارت گرافیگ مورد پشتیبانی حتما اطمینان حاصل کنید
Aaron Swartz (03-06-16), Nima061 (03-06-16)
دو تا فن سقفش برداشته بشه راحت رادیات 240 نصب میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته گرین x3 viper هم قیمتش بهتره. اون هم روی سقف 240 بسته میشه .
Carbide Series
کاربر شهرسختافزار
سلام و تشکر فروان از همگی شما اگه بخوام این دو مورد رو جایگزین کنم چطور پیشنهادی دارین ؟!(( ست شدن با مدل کیس و جا شدن کولر در این کیس))
CPU Cooler: Corsair H100i v2 GTX Extreme Performance : 475.000
power in beshe PSU: Corsair CS750M : 470.000
پاور به نظرم همون کولر مستر خوبه . روی کیس x3 viper گرین واترکولینگ مدل 240 از کولر مستر و گرین بستم . کیس بسیار خوبیه .این مدل از واتر کولینگ کرسیر هم 240 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام ب نظرتون این مانیتور خوبه
LG Full HD 22MP57HQ IPS کسانی ک داشتن با از نزدبک تست کردن ممنون میشم راهنمایی کنید مثل همیشه با تشکر
این مونیتور یک مقدار نور بکلایتش ممکنه چشم رو اذیت کنه . مونیتورهای 24 اینچ سامسونگ pls خیلی بهتر هستند . چون با هردو کار کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (06-06-16), Iverson (07-06-16), Nima061 (06-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
امکانش هست 1 مدل 22 اینچ معرفی کنید تو همین رنج قیمت چون بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم
بیشتر هم فیلم میبینم و ویگردی مطالعه مبکنم (چشم رو اذیت نکنه)
سامسونگ مدل های 24 به بعد pls هستند .بودجت چقدرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (06-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks