ممنون لطف دارید شما - اکثرا موارد فنی رو سرچ میکنم ولی چیزهایی که تجربی هست رو میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیلی خلاصه درمورد تعداد هسته گفتم و شما کامل شرح دادین
اینکه گفتم بخاطر مشکل برنامه نویسی ، منظورم اینه که هنوز نتونستن کاملا برنامه رو بهینه سازی کنند تا بتونه پردازش ها رو به صورت موازی انجام بده و بعضی وقتها به گفته کاربران ، با اینکه پردازنده i7 یا ryzen 7 نسل جدید با تعداد هسته بالا داشتند بازهم نرم افزار سرعت مشابه به یک پردازنده i5 داشته
درمورد 2 هارد SSD*** همیشه به افراد توصیه میکنم که ssd (حتی معمولی) برای درایو ویندوز در نظر بگیرند - چرا که آمار خرابی کمتری داره و وسط پروژه دست افراد توی گردو نمیزاره - از طرفی برای اجرای بهتر نرم افزار هم لازمه که روی ssd نصب بشه و خب برای حفظ پروژه در صورت خرابی ویندوز، بهتره که درایو ssd پروژه ها هم مجزا باشه که البته به گفته شما بهتره که فضای بیشتر در نظر بگیرند.
رم هم قطعا نیازه که بیشتر باشه - ولی با 16 شروع کنند و اگر کم اومد نهایتا خرید رم جدید و نصبش مشکلی بوجود نمیاره .(منظورم تغییر سوکت مادربرد و پردازنده و ...)
Bookmarks