سلام
ورودم رو به اینجا تبریک میگم. فکر کنم حرفه ای ترین فروم سخت افزار هست پس به شماها هم تبریک میگم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بریم سر اصل مطلب.
من مدت زیادی هست که از یه سیستم عتیقه دارم استفاده می کنم و تنها آپدیتی که کردم این بوده که رمش رو از 1 به دو گیگی ارتقاء دادم و گرافیکشم خراب شد مجبور شدم یکی دیگه بگیرم بذارم جاش. از Call of Duty MWF2 به بعد هم نتونستم بازی خاصی روش اجرا کنم. همونم با بدبختی و لگ بازی می کردم. (البته همچنان کانتر میزنم هر از چندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) پاورشم الان دیگه آخرای عمرشه روز به روز داره توانش کم میشه... از دو هفته پیش مجبور شدم یه رایتر و یکی از هاردهام رو از پاور جدا کنم تا سیستم بتونه یه مدت دیگه به کارش ادامه بده تا زمانی که من سیستم رو عوض کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بعد از سالها تصمیم دارم این سیستم قدیمی رو عوض کنم.کاربری:1- ساده و روزمره (سیستم میخوام آپتایم زیاد داشته باشه. من طراح (فوتوشاپ و نرمافزارهای عکاسی و ... شاید تدوین هم شورع کنم به یادگرفتن) و برنامه نویس هستم و معمولاً سیستمم 24 ساعته روشنه. روزا که خودم پاشم شبا هم دانلود می کنه. بعضی روزا هم که دانشگاه یا بیرون هستم معمولاً hibernate میکنم سیستم رو چون همیشه با پنجره ها و برنامه های زیادی سر و کار دارم و نمیخوام شات داون کنم و دوباره از اول اون همه پنجره رو باز کنم تا بتونم کارم رو شروع کنم)
2- هر از گاهی یه کوچولو هم میخوام بازی کنم. ولی نه در اون حد که صبح تا شب باشه و خیلی پیگیر و حرفه ای باشم. با سری مدال افتخار + COD + فوتبال حال می کنم و دوست دارم بتونم از این به بعد اینها رو هر وقت هوس کردم راحت بازی کنم (حداقل تا 2-3 سال آینده)
3- نمی تونم زود به زود سیستم عوض کنم. پس میخوام یه سیستم نسبتاً آینده دار باشه. بشه در آینده با تغییرات جزئی و نسبتاً کم هزینه در حد معقول ارتقاءش داد که تا حداقل 5 سال جواب کار منو بده...
- هارد رو خودم دارم. (یه 250 و یه دونه هم یک ترا - هر دو وسترن دیجیتال)
- مانیتور هم LG E2281-VR 22" FHD دارم.
- بقیه مخلفات مثل اسپیکر و موس و کیبورد هم فعلاً همین قدیمیا کارمو راه میندازن.
پس الان دنبال قطعات زیر هستم:1- MB (حدوداً 300 میخوام هزینه کنم)
2- CPU (میخوام i7 باشه یا همرده amd اش و حدوداً 1 تومن میخوام براش هزینه کنم) (یه سوال هم دارم که 100% کلیشه ایه ولی واقعاً نتونستم بفهمم جواش رو... چرا یه سی پیو amd که ظاهراً فرکانسش مشابه intel هست و حتی حافظه کش بیشتری داره، نسبت به اینتل انقدر ارزونتره؟ کیفیتش پایین تره؟ عمرش کمتره؟ ایرادی داره؟ یا اطلاعات و مشخصاتش دروغی هست و در عمل از اینتل خیلی ضعیفتره؟)
3- GPU (حدود 300-400 میخوام هزینه کنم ولی فکر می کنم این هزینه کمه. لطفاً شما بیشتر راهنمایی کنید در این زمینه. و حتی این که ati باشه یا انویدیا)
4- RAM (حدود 300 میخوام هزینه کنم - فکر کنم الان 8 گیگ رم بدون مشکل تا دو-سه سال برام جواب بده. درسته؟ )
5- POWER (حدود 300 میخوام هزینه کنم)
6- Case (حدود 300 می خوام هزینه کنم و خودم x7 گرین در نظرم هست. اگر مورد بهتری تو این رنج قیمت سراغ دارید لطفاً بگید.)
الان این موارد بالا که گفتم چقدر میخوام هزینه کنم صرفاً مربوط به سرچهای یه مبتدی (خودمو میگم) خلاصه شده ها. پس لطفاً اگر ایرادات اساسی و جزئی داره (که احتمالاً هم داره!) شما لطف می کنید اگر بهینه اش کنید و بهم بگید بگید بهتره از چی بزنم و برای کدوم بیشتر خرج کنم.
یه مسئله هم این که الان این 2600 بودجه منو با قیمت جدید حساب نکنید خیلی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون چند تا از تاپیکها رو که خوندم بعضی از بزرگواران پیش بینی کرده بودند که دلار دوباره میاد پایین. (خداکنه بیاد وگرنه فکر نکنم با این بودجه بشه اون سیستمی که میخوام جمع بشه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) کلاً نظر خودتونم راجع به بازار بگید. من میخوام حدوداً تا یکی دو هفته دیگه بخرم. همین خوبه یا باید بیشتر صبر کنم؟
راستی، یه سری قطعات سیستم قدیمی هم هست که اصلاً نمیدونم کسی الان اینها رو میخره یا نه؟ اگر کسی بخره میتونم پولش رو به بودجه ام اضافه کنم برای خرید قطعات جدید.
1- مادربورد ایسوس P5LD2-X/1333
2- دو تا رم یک گیگ ddr2 که یکیش رو تازه خریدم.
3- گرافیک ایسوس EN7600GT SILENT/2DHT/256M/128-bit هست که عکسش رو پایین گذاشتم. چیز جالبیه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه قسمت خنک کننده اش متحرکه تا توی کیسهای کوچیک هم جا بشه...
4- سی پیو اینتل 3Ghz فول
5- کمبو درایو dvd سونی
6- کیس نقره ای رنگ که اینا روش سوار بوده
به نظر شما اینا رو کسی میخره الان؟ چند می ارزن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم برای دوستانی که لطف می کنند و میخوان راهنمایی کنن:
1- MB :
2- CPU :
3- GPU :
4- RAM :
5- POWER :
6- Case :
Bookmarks