SajjadKhati (27-12-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من سیستمم ترکید!!! البته خیلی قدیمی بود در حد پنتیوم4!!!!!
الان میخوام یک سیستم بخرم
کار من با کامپیوتر فقط و فقط باهاش نت میرم و بازی انلاین میکنم البته نه کلاش و ....... چیز دیگه
خلاصه یک سیستمی باشه سریع و بدون قفل!!!
خیلی خیلی ممنونم
نهایتا قیمتش تا 3 تومن بشه تالبته منطورم فقط کیس هیتش
راستی میخوام حتما 2 تا مانیتور بهش وصل بشه تا صفحه بزرگتر باشه
خیلی خیلی ممنونم
آخرین ویرایش توسط animo در تاریخ 23-12-15 انجام شده است
SajjadKhati (27-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنونم از کمک و راهنماییتون
موفق باشید
SajjadKhati (27-12-15)
بعضی از تاپیک ها از دست کاربرا در میره و دیده نمیشه و بخاطر همین جواب داده نمیشه وگرنه اغلب در این انجمن در اسرء وقت جواب داده میشه که بیشترین زحمت رو آقا امید میکشه
سیستتم سریع و بدون قفل زمین تا آسمون فرق داره با سیستمی که فقط بخای تو نت بچرخی
نت رفتن و حتی بازی آنلاین کمترین حد سیستم رو میخاد که حتی لازم هم نیست 3 تومن خرج کنی ولی سیستم سریع دقیق برعکسه
Intel Pentium G3240
182
GIGABYTE H81M-S2PH
242
این مادربرد 2 نوع پورت vga و hdmi برای مانیتور داره (که گفتی)
WD Blue 1TB 64MB Buffer
169
Kingston HyperX Fury 8GB 1866MHz DDR3
152
GREEN GP450A-UK 80Plus Gold
189
Green Oraman
78
50 تومنم رایتر
مجموع سیستم اول 1.06 تومن
تهش اگه میخای هزینه کنی ، بجای پردازنده ی G3240 ، پردازنده تو به Celeron G1820 با قیمت 129 تومن کاهش بده (چوون اختلاف قدرت توی پردازنده ی چندانی ندارن و یه کم واسه اختلاف گرافیک داخلی هست که فرق شونه) و به همین سیستم گرافیک MSI Radeon R7 250 1GD5 OC 1GB DDR5 با قیمت 340 تومن اضافه کن (دقت کن این مدل گرافیک رو هم DDR3 شو دارن ولی DDR5 شو تهیه کن)
فقط پاور یه کم دست بالاست (توانش برا سیستمت) که بخاطر به صرفه و کیفیت بالای این مدل گفته شد وگرنه میتونی 330 یا 380 شو با قیمت کمتری تهیه کنی (اگه این گرافیک مجزا رو میبندی حتما 380 شو بگیر)
دقت کن این سیستم برای نت که گفتی بهینه هست اما سیستم مخصوص سریع که گفتی نیست . اگه سیستم سریع میخای ، به همین سیستم یه ssd مدل Samsung 850 PRO 128GB به قیمت 340 تومن نصب کن (اگه هزینه ی کمتری میخای کنی ، مدل Samsung 850 EVO 120GB به قیمت 210 تومن) و اگه بازم میخای بیشتر هزینه کنی ، یه پردازنده ی i3 4170 به قیمت حدودا 400 تومن هم بجای پردازنده ی نام برده شده بزار ولی گفتم که سیستم سریع ، با سیستمی که برا نت گفتی خیلی فرق دارن از لحاظ قیمت و کارایی شون هم به هم نمیخوره
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-12-15 انجام شده است
ace pick (27-12-15), AMD>INTEL (27-12-15), M A H R A D (27-12-15)
cpu corei3 4160
main gigabyte p85-d3
ram2* GSkill Ripjaws 4GB DDR3 1600MHz CL9
vga Gigabyte R7 360 OC 2GB
hdd 1tb wd blue
power cooler master thunder 500w
case green oraman
dvd/rw samsung 24x
ace pick (27-12-15), SajjadKhati (27-12-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بزرگوار
بنده هم تقریبا مشکلم مثل این دوستمونه
با این تفاوت که :
شما میگین کمترین حد !!!!!!!! ولی
وقتی توی نت بخوای همزمان از 2 یا 3 مرورگر استفاده کنی
اونوقته که واویلا میشه
برای این مشکل منو راهنمایی کنید
البته من سیستم کامل میخوام 2 عدد
خدایی دمتون گرم
SajjadKhati (27-12-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیز
دوست گلم ، حدود قیمت این چنده؟
بعد هم مادربردش 2 جای ورودی لن داره؟ برای نت ( برای زمانیکه نت اول قطع شد سریعا به نت دوم وصل بشه )
خیلی ممنونم
|
|
سوالات رو در تاپیک خودتون مطرح کنید جواب میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (27-12-15), SajjadKhati (27-12-15)
کاربر شهرسختافزار
اقا ببخشید من عذر میخوام
اطلاع نداشتم شمنده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks