سلام
من امسال دارم میرم دانشگاه میخوام it بخونم یا نرم افزار .
سیستم خونگیم هم خراب شده ---لینوکس هم استفاده میکنم
تازه ام من بازی ام میکنم (گاهی اوقات)
موندم یه کیس خوب جمع کنم یا یه لب تاب خوب ؟؟؟؟(خودم میگم یه کیس بگیرم بهتره ) نمیدونم؟؟!
سلام
من امسال دارم میرم دانشگاه میخوام it بخونم یا نرم افزار .
سیستم خونگیم هم خراب شده ---لینوکس هم استفاده میکنم
تازه ام من بازی ام میکنم (گاهی اوقات)
موندم یه کیس خوب جمع کنم یا یه لب تاب خوب ؟؟؟؟(خودم میگم یه کیس بگیرم بهتره ) نمیدونم؟؟!
آخرین ویرایش توسط pcsezar در تاریخ 09-08-13 انجام شده است
|
سلام.
به نظر من کسی که IT یا نرم افزار می خونه باید هم یه PC خوب داشته باشه و هم یه لپ تاپ متوسط!(برای انجام کارهای سنگین به PC قوی احتیاج دارین ولی گاهی اوقات برای کارای دانشگاه لپ تاپ لازمتون میشه که یک لپ تاپ ارزان قیمت و متوسط هم جوابگو خواهد بود).فعلا با این 3 تومان یه PC بخرین بعد که رفتین دانشگاه اگه تونستین یه لپ تاپ معمولی هم تهیه کنین.
راستی منم امسال کنکور دادم مثل شما می خوام یا IT بخونم یا مهندسی کامپیوتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه چیز مهم:
شما باید خودتون ببینین که می خواین چه کارهایی رو انجام بدین چون اگه از اون دسته دانشجو هایی باشین که قط به خوندن درس دانشگاه و انجام کارایی که استاد میگه کفایت می کنن دیگه احتیاجی به سیستم قوی ندارین و همون لپ تاپ معمولی کارتونو راه می اندزه. ولی اگه مثل من قصد داشته باشین در دوران دانشجویی خارج از درس دانشگاه کارایی مثل یادگرفتن بازی سازی انجام بدین به سیستم قدرتمند احتیاج پیدا می کنین.
سلام
لپ تاپ کفایت میکنه. هر چند اون طور که فکر می کنید نیست.به نظر من شاید ترم های آخر لازم بشه لپ تاپ مثلا برای پروژه
همان هم میشه فلش ریخت زد تو سیتسم کارگاه ها.
وگرنه همان فلش مموری کل کارها راه می اندازه
اما با 3 میلیون لپ تاپ خوبی بهتون می دهند.و به نظرم لپ تاپ بخرید.
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 09-08-13 انجام شده است
دانشگاه شمارو نمی دونم ولی سیستمای دانشگاه خواهر من که کامپیوتر می خوند همیشه ویروسی بودن!پروژه رو انجام می داد می ریختش رو فلش بعد که تو خونه می زد به سیستم می دید ویروسیه!حالا خر بیار باقالی بار کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر همین به نظر من برای این که در ترم های آخر که پروژه دارن راحت باشن بهتره حتما یک لپ تاپ تهیه کنن.
در مورد PC هم همون طور که گفتم اگه قصد انجام کارایی خارج از برنامه ی درسی دانشگاه رو دارن بهش نیاز پیدا می کنن وگرنه همون لپ تاپ کفایت می کنه.
با بقیه ی حرفاتون هم کاملا موافقم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (10-08-13)
سلام يه لپ تاپ cOREi3 با قيمت 1500 كارتون رو راه ميندازه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks