بدون پسوند K نیازی به سری K ندارید .لینک سایت های فروش خلاف قوانینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون. لینک ها رو حذف کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-06-16)
|
|
سلام نظر من همون سیستم خودته با کمی تغییرات و کپی برداری از مهندس امید عزیر
motherboard : GIGABYTE H170-HD3 : 430,000
cpu : Intel Core i5-6500 : 650,000
cpu-cooler : Green NOTUS 100 : 50,000
ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 2X4=8GB 2133 CL15 : 200,000
ssd : samsung evo 850 120GB : 200,000
hdd : Western Digital Blue 1TB WD10EZEX : 160,000
power : Green GP450A-UK 80plus Gold : 200,000
case : Green Magnum Pro : 140,000
price : 2,030,000
هارد به انتخاب خودته دوست داشتی سیگیت تهیه کن
AMD>INTEL (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پیشنهادتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال:
از سیستمی با این قدرت به صورت کامل برای برنامه نویسی استفاده میشه؟
بعضی ها میگن با یه سیستم ضعیفتر از اونچه که آقا امید پیشنهاد کردن هم میشه برنامه نویسی کرد تا 6-7 سال. میگن بیخودی هزینه می کنی
نمیدونم والا چیکار باید کرد.
خیلی عجله دارم برای خرید ولی سردرگمم
mohammad- (18-06-16)
نیاز به سردرگمی نیست . خدا رو شکر سیستم هایی که تا به حال پیشنهاد دادم کسی ناراضی بوده در طی این چندین ساله . سعی میکنم بازدهی رو در کنار قیمت در نظر بگیرم .
کاربر شهرسختافزار
سلام
حالا برای شبکه مقدرای باید وسواس به خرج داد موقع خرید سیتسم چون میخواهید چند تا سیستم مجازی بیارید بالا و ..
اما برای برنامه نویسی اصلا نگرانی ندارد.سیستم های پائین تر از این ها هم مشکلی ندارند.
سیتسم های دوستان معرفی کردند خیلی خوب کار شما را می اندازند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
استاد عزیز بنده به پیشنهاد شما و وجدان کاری شماکوچکترین شکی ندارم ، چرا که دیدم راجع به هر برندی نظر نمیدید و اینکه بعضی جاها می گید نیاز به هزینه بیشتر نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیش خودم میگم خوب اگه مثلا مادربرد قویتر بگیرم ایا فایده ای داره یا اینکه ممکنه در اینده مورد استفاده قرار بگیره یا حتی ممکنه بیشتر برام کار کنه؟ میخوام بیشتر هزینه کنم اما از طرفی یاد حرف شما می افتم که فرمودید هزینه کردن بیخودیه. ایناس که ادم رو سردرگم می کنه
mohammad- (18-06-16)
این مادربرد از بهترین پردازنده این سوکت هم بهره میبره .همینطور هر کارت گرافیکی قابل نصب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظورتون همون مادربرد پیشنهادی خودتونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (18-06-16)
بله هم برای من و هم برای دوستمون محمد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط برد من قیمتش ارزانتره . قیمت کلی سیستم رو پایین میاره .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks