امضاتون بر خلاف قوانین انجمن هست ویرایش کنید .
کاربر شهرسختافزار
درود.
با بودجه 2 میلیون تومان برای برنامه نویسی با ویژوال استودیو و SQL میشه سیستم خوبی جمع کرد؟ فقط کیس میخوام.
کار گرافیکی ندارم- فقط برای برنامه نویسی ازش استفاده می کنم و فقط میخوام سرعتش خوب باشه. همین
منتظر دریافت پیشنهادات اساتید گرانقدر هستم
ویرایش توسط مدیریت شهر سخت افزار
|
|
mohammad- (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
اصلاح شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
corei5 6600
main asus h110-plus
ram GSkill Value NT 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15
ssd 120gb samsung 750 evo
hdd 1tb seagate
case green x eagle
power b500 cooler master
dvd/rw hp 24x
iranch (18-06-16), mohammad- (18-06-16), resident (18-06-16), SajjadKhati (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
یه لطفی می کنید یه مقایسه ای بین این پیشنهاد و پیشنهاد زیر داشته باشید؟ کدوم مناسبتر و قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته رم 8کافیه برام
cpu: Intel® Core™ i5-6600
M/B : GIGABYTE H170-HD3
RAM : GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2400 MHz CL15
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
S.S.D: Samsung 850 EVO 120GB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: Cooler Master B500 Ver.2 80Plus
Case: BitFenix NOVA Window
mohammad- (18-06-16)
باس 2400 که این بردها ساپورت نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مادربرد رو ارزونتر انتخاب کردم . دلیلی بر هزینه بیشتر ندیدم . این برد گیگابایت به مراتب قویتر هست چون چیپ بهتری داره .
هارد هم وسترن های بلو همه وسترن گرین سابق هستند و کندیش تو کار مشاهده خواهید کرد
رایتر اسوس رو پیشنهاد نمیدم . چون ناراضی زیاد داره .از دوستان فروشنده قطعات هم استعلام بگیری متوجه میشی
پاور مشابه هست با من
کیس هم با این برند کار نکردم بخوام نظر بدم . همون کیس گرین کاملا کافیه برای این کانفیگ
mohammad- (18-06-16), resident (18-06-16), SajjadKhati (18-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سپاس فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
رم 8 از مدلی که شما معرفی کردین موجود نیست(البته فروشگاههای اینترنتی). به جاش چی بگیرم؟
GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
cpu 6600 2 مدل هست
یکیIntel Core i5 6600 Processor و دیگریIntel Core i5 6600k Processor
کدومو بگیرم؟
آخرین ویرایش توسط resident در تاریخ 18-06-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks