برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
منبع تون کجاست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kingroidgroip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kingroidgroip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با اندروید استودیو کار نکردم ولی احتمالا اگه قرار باشه از شبیه ساز اندروید استفاده نکنین ، فکر نکنم به سیستم قدرتمندی (بجز رم) نیاز باشه
درباره ی پردازنده ی AMD و مشکلش با مجازی سازی ، من که چیزی نشنیدم . شاید دوستمون منبع معتبری واسه ی حرف شون داشته باشن
درباره ی ssd هم گفتم . چون فقط سامسونگ رو میشناسم ، گفتم . مدل جایگزین اش از برند دیگه رو خبری ندارم چون ممکنه بگم ولی صرفا روی کاغذ خوب باشن و سرعت ضعیفی داشته باشن . میتونین از دوستان بپرسین اما فکر کنم برند کروشال هم خوب باشه . در مورد حجم ، وقتی از شبیه ساز در زامارین استفاده میکنم، حجم بسیار زیادی نیاز هه براش

Bookmarks