برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kingroidgroip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری رایزن هست
کلا تفاوت کرده با سری های قبلی
من پیشنهادم رایزن هست چون سری کافی لیک بخواین بگیرین ، هر چند ارزش خرید داره ولی قیمت مادربردش گرون درمیاد .
i5 7500 هم که ارزش خرید نداره و گرونه . البته توی AMD هم گرافیک مجزا قیمت اش رو گرون میکنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kingroidgroip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اندروید استودیو کار نکردم ولی توی زامارین که بسیار وابسته به سرعت ssd هه . اگه اندروید استودیو هم همینطوره (که احتالا هست) پیشنهاد میکنم از هر چی که میگذرید (حتی از پردازنده) ، از ssd ای که گفتم نگذرید (البته تقلبی بودن یا بودنش با خودتون)
چرا؟ شما گفتین که تا 3.3 تومن هم میتونید . الان این 3.05 تومن شد که . موس و کیبرد و رایتر و خنک کننده هم بگیرین (خنک کننده ی Notus 400 با قیمت 100 تومن پیشنهادم هست) ، کلا 250 تومن هم نمیشه و سر راست 3.3 تومن میشه
به هر حال میتونین حداقل بگین به دوستان تا یه ssd nmve با حجم 120 گیگ جایگزین شو بگن (چون من توی ssd ها ، تجربه ای که کسب کردم اینه که محصولات سامسونگ عالی هست . مثلا قبلا adata داشتم ، هر چند گرون و روی کاغذ جزئیاتش عالی بود اما عملکرد بسیار ضعیفی داشت)

Bookmarks