سلام.می خوام تا 1700 برای کار با after effect هزینه کنم.در ضمن می خوام بدونم که این نرم افزار بیشتر وابسته به پردازنده هست یا گرافیک؟
سلام.می خوام تا 1700 برای کار با after effect هزینه کنم.در ضمن می خوام بدونم که این نرم افزار بیشتر وابسته به پردازنده هست یا گرافیک؟
|
بودجت محدوده . با توجه به بودجت بهتره روی cpu سرمایه گذاری کنی . گرافیک رو بعدا میتونی اضافه کنی .
cpu Intel Core i5-4690 720t
main gigabyte h81m-s2pv 190t
ram 2*4gb kingston hyperx 260t
hdd 1tb seagate 180t
case green pars 90t
power 450w-uk green 190t
بتونی یک گرافیک zotac geforce 750ti هم بگیری به قیمت 540 عالی میشه .
hamidali.bz12 (10-05-15), ngmsshd (10-05-15), Nima061 (10-05-15), SajjadKhati (22-05-15)
می خواستم بدون اگه یه ssd 64 گیگ بندازم تو رندر بهتر نمیشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو رندر تاثیر خاصی نداره . به نظرم اینطور موارد رو میشه بعدا هم اضافه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ngmsshd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ngmsshd (10-05-15), SajjadKhati (22-05-15)
من سیستمی با مشخصات زیر خریدم:
intel core i5 4460 3.2ghz
2×4GB 1600 cl11 patriot
Asus h81-plus
Asus Geforce GT740 2GB
WD Green 1 tb
Power Green 430w
مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور از هر دو گرافیک اینتل و جی فرس استفاده کنم.اگه کابل vga رو به مادربرد بزنم باید کارت گرافیک جی فرس رو در بیارم.و وقتی کابلو به جی فرس میزنم اصلا اینتل شناسایی نمیشه.در صورتی که درایور هر دو نصبه.ویندوز هم 7 64 بیتی.
آخرین ویرایش توسط ngmsshd در تاریخ 22-05-15 انجام شده است
SajjadKhati (22-05-15)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ngmsshd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو با هم نمیشه، قضیه لپ تاپ فرق داره
|
تو افترافکت منظورته این مشکل رو داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ngmsshd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو افترافکت رم خیلی کم نداری؟ تا چه حد با افترافکت کار میکنی؟
نه.با افتر ایفکت مشکل ندارم.فقط می خواستم بدونم که امکانش هست که بتونم از هر دو گرافیک همزمان استفاده کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-05-15)
امکانش هست مثل لپ تاب هایی که optimus داره بشه؟
هر دو فک نکنم بشه
آخر نگفتی افترافکت رو تا چه سطحی کار میکنی؟ 4 گیگ رم برا افتر افکت!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks