اونش زیاد مهم نیست . چون خیلیها هستن که به خاطر بی پولی سیستم های بسیار قدیمی و مستهلک دارن .من اگر بنویسم سیستمم چه شکلیه باعث رنجیدنشان میشه . فکر میکنن از اون مرفهین بی درد هستم .چیزی که مهمه اینه که جوانان عزیز ما لیاقتشان خیلی بیشتر از این چیزهاست . آخه قطعات رایانه چیه که جوانان ما باید همیشه در حسرتش باشند .تو کشورهای توسعه یافته آخرین محصولات رایانه چیزی معمولی حساب میشه . خیلی راحت آخرین مدل گوشی هوشمند یا پردازنده رو میخره بعد جلوی دوربین دل و روده اش رو میریزه بیرون چون واقعا چیزی معمولیست .اما ما تمام دارو ندارمون رو برای خرید همون قطعه معمولی(که در اینجا کالایی شاهانه به حساب میاد)میدیم بعد از بچه مون هم بیشتر مراقبشیم . این موضوع من رو بسیار رنج میده . آرزو دارم تمام تکنولوژیها روز دم دست جوانان ما باشه مثل باقلوا جوری که جوان ما هم گوشی گلکسی اس 9 بخره بعد راحت بزنه بترکانه نگران چیزی هم نباشه چون لیاقتش بسیار بیشتر از اینه که سالها در حسرت سیستم پرقدرت بمانه تا بتونه گیمها رو با بالاترین جزییات و هزار فریم بازی کنه و لذت ببره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl253 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks